Heidi Marott - dommer - badmintondommer - referee - dom - dømme - Final 4 - Final4 - Guldkampen - Brøndby Hallen - Allan Høgholm
Allan Høgholm, Badminton Danmark

Ny Badminton Danmark Podcast-episode: – Det var en drøm, der gik i opfyldelse

March 9, 2022 13:47 Skrevet af

I det nyeste afsnit af Badminton Danmark Podcast fortæller de to badmintondommere Heidi Marott og Keike Schröder om deres bedste oplevelser med dommergerningen, og hvordan det er at være en del af badmintonmiljøet.

 

Her kan du klikke dig direkte videre til SpotifyItunes, Google Play eller downloade afsnittet via dette link.

Det er ikke kun badmintonspillerne, der får store oplevelser med badmintonsporten. Det gør badmintondommerne også. Det fortæller Heidi Marott og Keike Schröder i Badminton Danmark Podcast’s nye episode, der omhandler kvindelige dommere.

Lige gyldigt om det er at få sin drøm opfyldt ved at sidde som dommer til All England, eller det er at være dommer til en dansk ungdomsbreddeturnering, er oplevelserne store, ligesom de på det personlige og menneskelige plan får en masse konstruktive redskaber med sig.

Så ifølge Marott og Schröder er sagen klar: bliv badmintondommer.

Klik her for at se, hvordan du bliver badmintondommer

Det gælder både unge og ældre, piger og drenge, mænd og kvinder. Alle kan blive en del af den danske badmintondommerfamilie, der tæller 128 personer.

Men kun 22 af dem er kvinder. Er det et problem? Det spørger vi også Heidi Marott og Keike Schröder om, og du kan høre deres svar ved at klikke på det link der passer dig ovenfor.

Lyt med og læg meget gerne en anmeldelse til os, så vi kan blive endnu bedre til næste gang.

Hvis I kan lide, hvad I hører, så husk at trykke follow og del gerne podcasten med jeres venner og familie.Tags: , , , , ,
Kategori: , , , ,