Tore Vilhelmsen - Klavs Andressen - Bo Jensen - Pris - BWF - Badminton Danmark - Priser
Badminton Danmark: Formand Tore Vilhelmsen (tv.), Klavs Andressen (m.) og direktør Bo Jensen (th.)

Klavs Andreassen modtager stor BWF-pris

March 24, 2022 15:32 Skrevet af

Det internationale badmintonforbund, BWF, hylder Klavs Andreassens arbejde med badminton i Danmark ved at tildele ham den flotte pris Meritorious Service Award.

 

Siden han var 15 år, har Klavs Andreassen påtaget sig en masse arbejdsopgaver i det danske badmintonland. Nu hyldes 63-årige Andreassen for sit vedholdende og flotte arbejde af BWF med prisen Meritorious Service Award.

Prisen tildeles personer, som i over 15 år har bidraget med en eksemplarisk service til national badminton, og det har Klavs Andreassen i den grad. Alligevel modtager han ydmygt prisen.

– Jeg er glad, stolt og beæret. Dels over at Badminton Danmark har nomineret mig til den, men også fordi jeg er kommet i selskab med mange gode badmintonvenner, siger Klavs Andreassen.

Klik her og se flere danske vindere af Meritorious Service Award

Klavs Andreassen begyndte som 15-årig i Virum Sorgenfri Badminton Klub som medlem i ungdomsudvalget. Tre år senere kom han i bestyrelsen som ungdomsleder og blev senere seniorudvalgsformand og formand.

Sideløbende var han med i Badminton Sjællands bestyrelse i uddannelsesudvalget, før han holdt en pause. I 1997 blev han hentet tilbage som formand for Badminton Sjælland. En post han besad til 2014.

Men det er ikke kun politiske poster, den uddannede jurist har besiddet. Han er uddannet turneringsleder på Sjælland og var sidenhen kredsdommer. Han har derudover været træner, siden han var 16 år og stoppede med det omkring 1990.

For nuværende er han formand for Badminton Danmarks lovudvalg samtidig med, at han sidder i Badminton Danmarks internationale udvalg og er bestyrelsesmedlem i Badminton Europe.

Selvom man skulle mene, at det var nok, påtager han sig også frivillige opgaver til flere af Badminton Danmarks events.

Stort tillykke til Klavs Andreassen med prisen.Tags: , , ,
Kategori: , ,