Grand Prix Circuit - Svendborg - Vinder - Sejr - Podium - Podie - Andreas Søndergaard - Jesper Toft - Oliver Geisler - Mads Gadegaard
Badminton Danmark

Se alle kampene fra GPC-finalestævnet på Badmintonlife

April 11, 2022 08:00 Skrevet af

Alle puljekampe, semifinaler og finaler fra Grand Prix Circuit-finalestævnet i Svendborg kan nu streames gratis på badmintonlife.dk.

 

Mens Viktor Axelsen triumferende strakte armene i vejret i All England-finalen, blev der også spillet finaler på dansk grund.

Grand Prix Circuit 2022-sæsonen blev afgjort med et finalestævne i Svendborg, hvor der blev spillet puljekampe og efterfølgende semifinaler og finaler. Alle kampene kan du nu se eller gense på badmintonlife.dk.

Læs også: Anbefalinger til optagelse af badminton med video og lyd

For at tilgå videoer og livestreams kræver det, at du opretter dig som bruger. Det kan du heldigvis gøre ganske gratis.

Næste gang, der bliver livestreamet på badmintonlife.dk, er ved VICTOR Final 4, som bliver afholdt 20. og 21. april.

 

Kort om Grand Prix Circuit

Selvom nogle spillere/par har kvalificeret sig med flere point end andre, er det endelige resultat bestemt ikke givet på forhånd. Finalestævnet afvikles nemlig med et indledende puljespil, hvor de to bedste fra hver pulje går videre til semifinalerne, før vinderne af disse mødes i finalen.

Grand Prix Circuit bliver spillet med dommere og linjedommere og har en præmiesum mellem 30.000-50.000 kr. til de almindelige Grand Prix Circuit-turneringer, mens finalestævnet har en minimumpræmiesum på 100.000 kr.

Grand Prix Circuit er for danske sub-elite seniorspillere samt talentfulde U17- og U19-spillere. Mesterrækketurneringen består af seks mesterrækketurneringer samt en finaleevent. I hver kategori er der 16 deltagere, hvoraf 2-4 singler/doubler vil kunne modtage et wildcard. Til finalestævnet er de otte bedste kvalificeret ud fra de point, som de har samlet sammen i løbet af de fire foregående turneringer.

Læs mere: Sådan er Grand Prix Circuit-formatet

Læs også: Reglement for Grand Prix Circuit-turneringerne

 

Fordelingen af turneringerne:

3.-5. september 2021: Højbjerg
1.-3. oktober 2021: Skovshoved
15.-17. oktober 2021: Viby J
3.-5. december 2021: Lillerød
7.-9. januar 2022: ABC Aalborg
18.-20. februar 2022: Hillerød
18.-20. marts 2022: Finalestævne: SvendborgTags: , ,
Kategori: , , ,