Aarhus AB vinder skæbnekamp og forsvarer ligapladsen: – Det var den vigtigste kamp, vi nogensinde har spillet

april 19, 2022 21:49 Skrevet af

Der var her til aften lagt op til en ualmindelig spændende kamp mellem Hvidovre og Aarhus AB. For mens solen skinnede udenfor i smilets by, Aarhus, så udspillede der sig en vaskeægte knald eller fald kamp indenfor på Aarhus AB’s hjemmebane.

 

Heldigvis for hjemmeholdet fra Aarhus AB lykkedes det ikke Hvidovre at overtage ligapladsen fra Aarhus AB, der sikrede sig endnu en sæson i Badmintonligaen. Til stor glæde for Aarhus AB’s træner Thomas Damgaard.

– Det betyder rigtig meget for mig, for spillerne og for klubben at vi vinder her til aften. Det var den vigtigste kamp, vi nogensinde har spillet, så jeg er selvfølgelig rigtig glad for, at vi vinder.

Mens Aarhus AB har kigget udenlandsk og i følge Aarhus AB’s træner har forstærket sig gevaldigt inden næste sæson, så har Hvidovre allerede offentlig gjort et par nye ansigter. Det er blandt andre de danske landsholdspillerne Hans-Kristian Vittinghus og Mathias Thyrri samt træner Niclas Nøhr. Begge hold satser således stort næste år, hvilket absolut ikke gjorde kampen mindre spændende at følge.

Til stor jubel for hjemmeholdets tilskuere vandt Aarhus AB’s Iris Wang dagens første kamp. Hun vandt i sikker stil 21-12, 21-9 over den nyslåede ungdomsdanmarksmester Anna Siess Ryberg.

Klappene fra hjemmeholdets tilskuere nåede knap at lægge sig før Anne Fuglsang og Philip Seerup udbyggede Aarhus AB’s føring til 2-0. Fuglsang/Seerup vandt første mixeddouble over Iben Bergstein/Patrick Buhl 21-14, 21-19.

Læs også:Bliv helt klar til midtugens VICTOR final 4 

I den anden mixeddouble blev det Imke Van Der Aar/Mikkel Delbo Larsen, der trak det længste strå. Hvidovreparret vandt i tre sæt over Trine Villadsen/Mikkel Stofferen og dermed var al spænding intakt efter de første tre kampe.

Spænding var der også meget af i de to herresinglekampe, hvor Hvidovre og Aarhus AB vandt en hver. I første herresingle vandt David Kim fra Aarhus AB over Raul Must, mens Sebastian Bustrup vandt et intens opgør over Jeppe Bruun 22-20, 21-19. Stillingen var nu 3-2 til hjemmeholdet fra Aarhus AB.

Køb billet til VICTOR Final 4 her

Efter en kort pause måtte Anne Fuglsang og Iben Bergstein atter i aktion mod hinanden. Anne Fuglsang trak sig sejrsrigt ud af den nervepirrende damesingle som ender 21-14, 12-21, 21-16 i Fuglsangs favør.

Med panden mod muren gik Hvidovres Sebastian Bugtrup/Mikkel Delbo Larsen på banen til kamp mod Rasmus Bonde/Mikkel Stoffersen. Mens Bugtrup/Delbo var tvunget til en sejr, hvis Hvidovre skulle holde liv i ligadrømmene, så kunne Bonde/Stoffersen sikre Aarhus AB endnu en sæson i Danmarks badmintonliga.

Bonde/Stoffersen fra Aarhus AB vandt kampen og dermed lykkedes det Aarhus AB at forsvare ligapladsen. Allerede nu ser Thomas Damgaard frem til næste sæson, hvor målet er, at Aarhus AB skal klare sig bedre i ligaen end den netop afsluttede sæson.

– Vi bliver forstærket væsentligt, det er noget vi kommer til at offentliggøre de kommende dage. Men jeg kan love dig for, at vi bliver helt sikkert bedre i stand til at klare os godt i Badmintonligaen i næste sæson.Kategori: , , ,