Allan Høgholm, Badminton Danmark

Vinderen af VICTOR Final 4 skal findes: Se holdopstillingerne til guld- og bronzekampene

April 21, 2022 15:44 Skrevet af

I aften afgøres det, om det bliver Vendsyssel eller Højbjerg/ViaBiler, der kan kalde sig vinder af den bedste danske badmintonrække. Samtidigt mødes Skovshoved og Værløse i bronzeduellen. Se hvilke spillere der skal kæmpe om medaljer her.

 

De seneste to år har Skovshoved stået øverst på podiet, men for første gang i over 30 år skal guldet til Jylland. I semifinalen lykkes det nemlig Højbjerg/ViaBiler at kvalificere sig til finalen med sejr over Skovshoved, mens Vendsyssel slog deres onde ånd fra Værløse i den anden semifinale.

Klik her og se VICTOR Final 4-semifinalerne live på Badmintonlife.dk

Den kommende vinder af VICTOR Final 4 skal derfor findes mellem Vendsyssel og Højbjerg/ViaBiler. Nordjyderne er som grundspilsvindere udråbt til guldfavoritter af de andre hold, men begge finalister viste højt niveau i semifinalerne i går.

I kampen om bronze står sidste års finalister Skovshoved og Værløse. Det blev en højdramatisk finale mellem de to sjællandske hold, hvor Skovshoved endte med at hænge guldet om halsen med en samlet sejr på 5-3.

Klik her for at følge VICTOR Final 4-finalen via livescore

Hos Vendsyssel er holdkortet til finalen den samme som ved gårsdagens semifinale, mens der hos Højbjerg/ViaBiler er en enkelt, men dog markant ændring. Hans-Kristian Solberg Vittinghus træder nemlig ind som Højbjergs første herresingle og erstatter dermed Ygor Coelho (udl.), der i semifinalen slog Axel Henrik Parkhøi fra Skovshoved i to sæt.

Den rutinerede Vittinghus, der ikke var en del af holdkortet til semifinalen, står over for Vendsyssels Victor Svendsen. Sidstnævnte vandt sin semifinalekamp mod Rasmus Messerschmidt i går med cifrene 21 – 15, 21 – 16, så der venter med sikkerhed en spændende duel mellem de to herresingleduellanter i aftenens finale.

I bronzekampen har Skovshoved en del udskiftninger på holdet, da doublespilleren Joel Eipe ikke kommer på banen i Brøndby Hallen i dag. Han erstattes af sin herredoublemakker fra semifinalen, Daniel Lundgaard. Lundgaard står sammen med Mette Poulsen over for Andreas Søndergaard/Amalie Cecilie Kudsk i mixeddouble.

Klik her for at følge VICTOR Final 4-bronzekampen via livescore

Med fraværet af Joel Eipe er Carsten Mogensen og Lasse Mølhede det første herredoublepar, der skal i aktion for Skovshoved i bronzekampen. Daniel Lundgaard får også ny makker i den anden herredouble, hvor Emil Langemark træder ind.

I herresingle skal Emil Langemark op mod Ditlev Jæger Holm fra Værløse. I semifinalen var det Daniel Lundgaard, der repræsenterede Skovshoved i anden herresingle, hvor han dog tabte stort til Karan Rajan Rajarajan fra Højbjerg/ViaBiler.

Også Kristin Kuuba (EU), der leverede en flot præstation og sejrede mod Line Kjærsfeldt i går, er ikke blandt Skovshoveds spillere i dag. Hun erstattes af Benedicte Sillassen, der møder Værløses Julie Dawall Jakobsen.

Læs også: Vendsyssel og Højbjerg/ViaBiler klar til finalebrag ved VICTOR Final 4

VICTOR Final 4-semifinalerne var spækket med forrygende fjer, og der er også garanti for gode og spændende badmintonkampe, når Vendsyssel møder Højbjerg/ViaBiler i guldkampen, mens Skovshoved spiller mod Værløse i bronzeduellen.

Medaljekampene begynder kl. 18.00 i Brøndby Hallen, og det er stadig muligt at købe billetter til aftenens finale- og bronzekamp. Har man ikke mulighed for at opleve stemningen live i hallen, så kan alle opgør livestreames på Badmintonlife.dk, hvor der også vil være kommentering af udvalgte kampe.

Følg med på Badminton Danmarks sociale medier FacebookInstagram og Twitter , hvor der opdateres med billeder og videoer.

Læs også: Nu kan du læse dette års VICTOR Final 4-magasin

Herunder følger holdopstillingerne til finalen mellem Vendsyssel og Højbjerg/ViaBiler, samt kampen om tredjepladsen mellem Skovshoved og Værløse.

Vendsyssel – Højbjerg/ViaBiler

1.MD

Mathias Christiansen/Cheryl Seinen (EU) vs. Anders Skaarup Rasmussen/Selena Piek (EU)

2.MD

Robin Tabeling (EU)/Debora Jille (EU) vs. Mads Vestergaard/Rikke Søby Hansen

1.DS

Kirsty Alison Gilmour (EU) vs. Line Kjærsfeldt

2.DS

Beiwen Zhang (udl.) vs. Amalie Schultz Terp-Nielsen

1.HS

Victor Svendsen vs. Hans-Kristian Solbjerg Vittinghus

2.HS

Magnus Johannesen vs. Karan Rajan Rajarajan

1.DD

Cheryl Seinen (EU)/Debora Jille (EU) vs. Rikke Søby Hansen/Selena Piek (EU)

1.HD

Robin Tabeling (EU)/Victor Svendsen vs. Mads Vestergaard/Emil Lauritzen

2.HD

Zvonimir Durkinjak (EU)/Mathias Christiansen vs. Karan Rajan Rajarajan/Anders Skaarup Rasmussen

 

Skovshoved – Værløse

1.MD

Lasse Mølhede/Sara Lundgaard vs. Mathias Thyrri Jørgensen/Mai Surrow

2.MD

Daniel Lundgaard/Mette Poulsen vs. Andreas Søndergaard/Amalie Cecilie Kudsk

1.DS

Benedicte Sillassen vs. Julie Dawall Jakobsen

2.DS

Sophia Grundtvig vs. Amalie Cecilie Kudsk

1.HS

Axel Henrik Parkhøi vs. Rasmus Messerschmidt

2.HS

Emil Langemark vs. Ditlev Jæger Holm

1.DD

Mette Poulsen/Sara Lundgaard vs. Julie Finne-Ipsen/Mai Surrow

1.HD

Carsten Mogensen/Lasse Mølhede vs. Andreas Søndergaard/Emil Hybel

2.HD

Emil Langemark/Daniel Lundgaard vs. Mathias Thyrri Jørgensen/Ditlev Jæger HolmTags: , , , , , , ,
Kategori: , , , , , ,