Badmintonphoto

– Når man har succes som hold, er glæden og euforien meget større

May 3, 2022 09:00 Skrevet af

Landstræner Jakob Høi kommer til at have ansvaret for Danmarks Thomas Cup-hold, som skal forsøge at gentage den historiske triumf i 2016, hvor Danmark vandt sin hidtil eneste Thomas Cup-titel.

 

Knap er det individuelle EM overstået, før holdfølelsen skal findes frem hos de danske spillere.

Søndag begynder Thomas og Uber Cup (VM for herre- og damehold), og derfor har landstræner Jakob Høi været forbi podcaststudiet og fortælle om forberedelserne til de to holdmesterskaber.

Klik her for at lytte til dagens afsnit samt tidligere podcastepisoder

Her kom han blandt andet ind på, hvordan han ser lodtrækningen for de danske herrer og damer, ligesom han fortalte, hvordan der er blevet evalueret efter det seneste Thomas og Uber Cup, der i oktober blev afholdt for første gang på dansk jord.

Jakob Høi, som kommer til at have ansvaret for herrerne ved mesterskabet, gav dog også udtryk for, hvor højt Thomas og Uber Cup egentlig rangerer for ham.

– Jeg tror, det er lige så stort for mig og trænerne, som er det for spillerne. Det er noget af det allerstørste. Måske også med energien at vinde som et hold. Når man har succes som et hold, så er glæden og euforien så meget større. Men også når det gør ondt. Så lider vi sammen.

– Trofæerne ved Thomas og Uber Cup er så specielle og eftertragtede. Det er nærmest den hellige gral, slår Jakob Høi fast.

Læs også: Danmarks Thomas & Uber Cup-hold er udtaget: – Alle kan komme i spil

Danmark vandt i 2016 Thomas Cup. Det er aldrig lykkedes Danmark at vinde Uber Cup-trofæet.

Thomas og Uber Cup spilles i år 8.- 15. maj i den thailandske hovedstad Bangkok.

Læs også: Jakob Høi: Hårde danske lodtrækninger til Thomas og Uber Cup

 

 

Lyt med og læg meget gerne en anmeldelse til os, så vi kan blive endnu bedre til næste gang.

Her kan du klikke dig direkte videre til SpotifyItunes, Google Play eller downloade afsnittet via dette link.

Hvis I kan lide, hvad I hører, så husk at trykke follow og del gerne podcasten med jeres venner og familie.Tags: , , , , ,
Kategori: , , , ,