Badminton Danmark

Bliv klogere på Badminton Danmarks nye talentudviklingskonsulent

juni 21, 2022 08:30 Skrevet af

Ansvaret for talenttræningscentrene samt udvikling er to af de hovedområder, Peter Nedergaard kommer til at have i sin nye stilling.

 

Badminton Danmarks nye talentudviklingskonsulent, Peter Nedergaard, gæstede den seneste episode af Badminton Danmarks podcast.

Her fortalte han lidt om det aftryk, han håber på at sætte på posten, som de seneste 17 år har været besat af Bo Ømosegaard.

– Det relationelle er vigtigt for mig. Vi er til for klubbernes skyld, og det at lave talentudvikling er et fælles projekt med klubberne for at skabe de bedste forudsætninger for spillerne. Så jeg skal støtte op omkring de behov og ønsker, som ligger i klubberne. Og så skal vi som forbund sætte en retning for, hvad vi tror på er rigtigt, siger Peter Nedergaard, som især håber på at få noget ud og lykkes i praksis.

Læs også: Badminton Danmark præsenterer ny talentudviklingskonsulent

Udover udvikling kommer han også til at være ansvarlig for talenttræningscentrene i Kolding, Odense og Slagelse. Det kan du høre ham fortælle meget mere om i den seneste podcastepisode.

Peter Nedergaard begyndte i jobbet som talentudviklingskonsulent 1. juni. Forinden har han siden 2015 været badmintonkonsulent i Badminton Bredde & Udvikling samt træner i Talentcenter Syd siden 2019.

 

Lyt med og læg meget gerne en anmeldelse til os, så vi kan blive endnu bedre til næste gang.

Her kan du klikke dig direkte videre til SpotifyItunes, Google Play eller downloade afsnittet via dette link.

Hvis I kan lide, hvad I hører, så husk at trykke follow og del gerne podcasten med jeres venner og familie.Tags: , , ,
Kategori: , ,