Allan Høgholm

Badminton Danmark søger ny centertræner(e) på NETC

september 19, 2022 10:41 Skrevet af

Badminton Danmark søger ny(e) træner(e) til arbejdet med de danske landsholdsspillere på det Nationale Elite Træningscenter i Brøndby

 

Jobbet som træner i Badminton Danmark er både inspirerende, spændende og alsidigt, men også udfordrende – både personligt og fagligt.

Det er et intenst arbejde, der kræver stort engagement og investering, og med arbejdsopgaver, der kræver fleksibilitet ift. ens privatliv.

Læs også: Jakob Høi stopper som landstræner

Men det er også et af de mest spændende job der findes, hvis du har en passion for elitebadminton, og brænder for at arbejde med- og udvikle nogle af verdens bedste badmintonspillere. Og som giver mulighed for at få nogle unikke oplevelser.

Du vil indgå i landstrænerteamet på fem landstrænere samt Badminton Danmarks Sportslige Ledelses Team under ledelse af sportschef Jens Meibom.

Stillingen

Stillingen kan enten besættes via to deltidsstillinger på hver 20-25 timer pr. uge med følgende ansvarsområder:

 • Daglig træning af landsholdsspillere på NETC
 • Coach ved internationale turneringer (15-25 rejsedage pr. år.)
 • Udvalgte udviklingsopgaver i relation til Badminton Danmarks eliteprogram

Eller som en fuldtidsstilling, hvor man – udover ovenstående træneropgaver – vil skulle arbejde som transitionstræner med ansvar for unge spillere på NETC samt Badminton Danmarks udviklingsgruppe.

Stillingen som fuldtidstræner indebærer følgende yderligere arbejdsopgaver:

 • Deltagelse ved U19 turneringer og mesterskaber (DM, UEM, UVM)
 • Deltagelse på Badminton Danmarks sommerlejr for U17-U19
 • Coach ved internationale seniorturneringer og mesterskaber (30-50 rejsedage pr. år.)

 

Kandidaten

 • Du besidder et stort drive, er initiativrig og kan arbejde selvstændigt og struktureret.
 • Du er udadvendt og dygtig til at skabe tillidsfulde relationer og samarbejde med spillere- og kollegaer samt øvrige interessenter i dansk badminton.
 • Du hviler i dig selv og tror på dine egne evner og kan håndtere modstand og kritik.
 • Samtidigt er du bevidst om dine svage sider og ønsker at indgå i et arbejdsmiljø, hvor det anses som en styrke at udtrykke tvivl og opsøge sparring og feedback.
 • Du har humor og en grundlæggende positiv tilgang til verden. Samt forstår vigtigheden af, og kan bidrage til et positivt og glædesfyldt arbejdsmiljø, trods en hektisk og intens hverdag.

 

Kvalifikationer

 • Det er et krav, at du har en stærk badmintonfaglighed. Enten via dokumenteret trænererfaring med elitebadminton og/eller talentudvikling på højeste internationale niveau eller som tidligere topspiller på højeste internationale niveau.
 • Du skal have relevant træneruddannelse eller motivation for at tage dette.

Stillingen som fuldtids transitionstræner kræver desuden følgende kvalifikationer:

 • Gode formidlingsmæssige egenskaber, både skriftligt og mundtligt, og har erfaring med at lede mødeprocesser samt præsentere overfor en større forsamling.
 • Flydende på dansk og engelsk i både tale og skrift.

 

Vi tilbyder

Et spændende og udfordrende job, hvor du sammen med andre højt kvalificerede og passionerede ansatte i Badminton Danmark og i badmintonmiljøet, får en unik mulighed for at præge og bidrage til udviklingen af dansk badminton, og i særdeleshed udviklingen af de danske landsholdsspillere på det Nationale Elite Træningscenter samt evt. de dygtigste unge talenter.

 

Kontaktinfo og ansøgningsfrist

Du er velkommen til at kontakte Elite- og Sportschef Jens Meibom på telefon 40 27 23 26 eller mail jeme@badminton.dk, hvis du har spørgsmål til stillingen.

Ansøgning sendes til jeme@badminton.dk senest fredag den 30. september 2022, klokken 12.00.

Det er muligt at ansøge om både deltidsstillingen og fuldtidsstillingen. Det skal fremgå af ansøgningen, hvilke stilling(er) der ansøges.

Udover et interview, skal ansøgere forvente at skulle præsentere en relevant case/opgave.

Interview med egnede kandidater vil blive afholdt i uge 40-42.

 

Løn og tiltrædelse

Vi er klar til at byde dig velkommen hurtigst muligt, men er fleksible mht. starttidspunkt for stillingen. Løn efter kvalifikationer og jævnfør Badminton Danmarks generelle lønstruktur.

Dagligt arbejdssted er Badminton Danmarks kontor i Brøndby, hvor du skal indgå i den daglige træning på NETC og i ugentlig mødeaktivitet med kollegaer.Tags: , , ,
Kategori: , , , ,