Første runde af Badmintonligaens grundspil havde lidt af det hele: Tætte opgør, ligadebut, uddeling af æg og ikke mindst masser af godt badminton. I aften venter endnu en runde af Badmintonligaen, og det tegner til at blive en spændende runde. Læs mere om aftenens kampe her!

 

På hjemmebanen i smilets by tager Aarhus AB i mod Værløse. De ligger side om side i tabellen, så der er lagt op til en vaskeægte gyser, hvis du spørger hjemmeholdets træner, Thomas Damsgård.

– Jeg tror, at det bliver en meget spændende kamp i aften, og at en af holdene vinder 5-4. Jeg håber, at det bliver i vores favør. Vi har hjemmebanen og med de spillere, der er trådt ind på holdet i den nye sæson, så tror jeg, at vi har en god chance for at trække os sejrsrigt ud af aftenens kamp, lyder det fra Thomas Damgård.

I følge Damsgård har ligaen mange gode hold, som indbyrdes kan slå hinanden.

– Der ligger 7-8 hold i ligaen, der kan slå hinanden – og jeg tror, at sæsonen bliver kendetegnet ved, at mange hold slår hinanden indbyrdes. Værløse er et af de hold, som vi håber, vi kan slå. De har notorisk et godt hold, men det har vi også, så jeg er sikker på, at det bliver en lige kamp.

Aarhus AB spiller på hjemmebanen – og det kan måske gøre udfaldet, fortæller Damsgård.

– Vi er kronisk bedst på hjemmebanen i Aarhus. Det er her, vi træner hele året, og vi har publikum i ryggen, hvilket er en stor fordel. Vi har en god hjemmebanestatistik, og vi håber, at den fortsætter i aften, siger Thomas.

Vil du se verdens bedste badmintonspillere i aktion? Så klik her og køb billet til DENMARK OPEN presented by VICTOR i efterårsferien

Gentofte står overfor en svær kamp på hjemmebane mod Solrød Strand, der indledte jagten på DM-guld med at uddele æg til Odense OBK. Mens Solrød Strand sejrede i første runde af Badmintonligaen, så tabte hjemmeholdet til de forsvarende mestre fra Vendsyssel med 4-5.

Til trods for Gentoftes nederlag i første runde kan Victor Kaufmann gå ind til anden runde med selvtillid i bagagen. Ikke nok med at han i tirsdags fik ligadebut, han slog også danmarksmesteren fra 2021, Victor Svendsen.

Også Gentoftes Rasmus Kjær var godt kørende i første runde, hvor han vandt både i mixeddouble og herredouble.

Se stillingen i Badmintonligaen efter første runde

I Højbjerg er der lagt i kakkelovnen til en spændende kamp, når Højbjerg/Via Biler skal i kamp mod Team Skælskør-Slagelse. Begge hold tog vandt i første runde, hvorfor begge hold går ubesejret på banen.

Sidste sæson trak Højbjerg det længste strå, da de på udebane vandt over TSS med mindst mulig margin 5-4. Om TSS formår at tage revanche og få skovlen under Højbjerg finder vi ud af i aften, når de to hold skal i duel.

Ligaoprykkerne fra Kastrup-Magleby, KMB2010, er tilbage i ligaen efter mange års fravær. I første runde lykkedes det ikke at tage en sejr med hjem – det blev dog til to sejre, hvilket betyder, at de kom på pointtavlen i det samlede regnskab.

I aften møder de forsvarende mestre fra Vendsyssel, der med en smal sejr over Gentofte med garanti vil kæmpe for hvert eneste point.

Klik her og læs om første runde af Badmintonligaen

I Odense skal hjemmeholdet forsøge at rette op på tirsdagens store nederlag. Holdet tabte hele 0-9 på udebane i Solrød strand, hvorfor de må være sultne efter point til tabellen. Odense OBK skal forsøge at hente disse point, når de tager imod Skovshoved, der har flere markante spillere på holdkortet herunder blandt andre søskendeparret Line og Mads Christophersen, Rasmus Gemke, Kristin Kuuba, Carsten Mogensen og Lasse Mølhede.

Herunder kan du få et overblik over programmet for anden runde af Badmintonligaen 2022/2023:

  • 18:30 – Gentofte vs. Solrød Strand
  • 18:30 – Højbjerg/Via Biler vs. Team Skælskør-Slagelse
  • 18:30 – Odense OBK – Skovshoved
  • 18:30 – Aarhus AB vs. Værløse
  • 19:00 – KMB2010 vs. Vendsyssel