Fra 2022-26 skal DENMARK OPEN presented by VICTOR afholdes i Jyske Bank Arena i Odense. Messe- og eventchefen i Odense Sport og Event glæder sig til at åbne dørene og skabe en turnering i særklasse.

 

Efter 13 år i Odense Idrætshal er det i 2022 Jyske Bank Arena, som danner rammen om DENMARK OPEN presented by VICTOR.

Vil du se verdens bedste badmintonspillere i aktion? Så klik her og køb billet til DENMARK OPEN presented by VICTOR i efterårsferien

Her skal verdens næstældste badmintonturnering finde sted de kommende fem år. Noget som Morten Ihlow glæder sig over. Han er messe- og eventchef i Odense Sport og Event, som blandt andet ejer Jyske Bank Arena.

– Det er en opgave, vi er utrolig stolte over at blive valgt til, og vi er gået til opgaven med stor ydmyghed. Vi har en intens fokus på at løfte kvaliteten og gæsteoplevelsen til næste niveau, uanset om det er arrangører, idrætsudøvere eller publikum. Det handler om i fællesskab at løfte denne oplevelse, siger Ihlow.

Jyske Bank Arena har masser af erfaring i at afholde store arrangementer. Koncerter, messer, shows bliver ofte afholdt i multiarenaen. Sammenlignet med Odense Idrætshal er der også plads til 50 procent flere tilskuere, og det skaber nogle gode rammer for en voksende DENMARK OPEN presented by VICTOR.

– Jeg synes, at kombinationen med større arrangementer og unikke rammer gør, at vi har et sted, hvor der er markant udvidelse af tilskuerkapaciteten og med 1800 parkeringsmuligheder lige uden for døren. Desuden har vi udstillingsarealer til sponsorer, og arealer til forplejning, spisning samt VIP-område, oplister messe- og eventchefen i Odense Sport og Event.

Læs også: Gentagelse af VM-finalen for Axelsen ved DENMARK OPEN presented by VICTOR

Turneringen blev også afholdt i arenaen i 2007 og 2008, men det var, inden Morten Ihlow var en del af det. Han glæder sig nu til at være en del af teamet, der skal afvikle eventet i samarbejde med Badminton Danmark, Destination Fyn og Odense Kommune.

– Jeg har glædet mig til at åbne dørene og i tæt samarbejde med vores partnere at gøre en forskel og levere et Denmark Open i særklasse. Vi lever og ånder for at gøre en forskel og bringe mennesker sammen.

 

Læs hele magasinet til DENMARK OPEN 2022 presented by VICTOR herunder.