Den tidligere Denmark Open-vinder Anders Antonsen er endnu ikke helt klar til at spille turnering efter at have døjet med en skade.

 

Dette års DENMARK OPEN presented by VICTOR bliver desværre uden verdens nummer to, Anders Antonsen.

Den 25-årige danske herresinglespiller pådrog sig en skade under en træning i forrige uge, og siden har han kæmpet til det sidste for at blive klar. Men onsdag måtte han konstatere, at kroppen ikke fuldstændig er ovre skaden endnu.

– Det var rigtig tæt på. De sidste dages træning har været fine, og jeg har presset den hårdt for at blive klar, men jeg kan mærke, at det reagerer skaden en smule på. Så jeg er ikke helt der, hvor jeg synes, det er forsvarligt at kaste mig ud i en turnering. Dertil har jeg brug for flere dages træning, fortæller Anders Antonsen.

Læs også: Mange danske stjerner skal i kamp på andendagen ved DENMARK OPEN presented by VICTOR

Anders Antonsen skulle have spillet sin første kamp onsdag eftermiddag mod kinesiske Shi Yuqi, som tidligere har ligget som nummer to på verdensranglisten. Kineseren går dermed videre til anden runde uden kamp.

I 2020 stod Antonsen som sejrherre i turneringen, og det ærgrer ham, at han ikke får muligheden for at jagte endnu en titel til samlingen.

– Jeg er sindssygt ked af, jeg ikke kan spille Denmark Open. Det havde jeg virkelig glædet mig til, men jeg er nervøs for, at jeg river tingene op igen og dermed potentielt kan miste deltagelse i de kommende turneringer, siger Antonsen.

Læs også: Sensationssejr og danske exits på åbningsdagen ved DENMARK OPEN presented by VICTOR

I næste uge gælder det French Open og derefter HYLO Open. Dem håber Antonsen at blive klar til.

– Jeg er nogenlunde fortrøstningsfuld omkring det. Ved at give mig selv en uges træning mere, tror jeg på, jeg er klar til French Open. Det føler jeg mig ret overbevist om. Men desværre er det lige tidligt nok for mig i denne uge.

Anders Antonsen var tredjeseedet ved DENMARK OPEN presented by VICTOR.