Allan Høgholm

Konstitueret direktør meget tilfreds med nyt setup: – Fantastisk for både spillere og publikum

October 24, 2022 08:00 Skrevet af

Kristian Boye Nielsen glæder sig over de nye rammer ved dette års DENMARK OPEN presented by VICTOR, der giver bedre forhold for spillere og publikum.

 

Den sidste fjerbold er slået i gulvet ved DENMARK OPEN 2022 presented by VICTOR, og det er nu tid til at gøre status på Super 7500-turneringen, som i år blev afholdt i Jyske Bank Arena efter 13 år i Odense Idrætshal.

Kristian Boye Nielsen, som er konstitueret direktør i Badminton Danmark, fremhæver i høj grad rammerne i år. Eksempelvis er der i alt ni trænings- og opvarmningsbaner i forbindelse med arenaen, hvilket betyder, at spillerne kan være samlet det samme sted hele tiden. Både for dem, der skal spille kamp, og dem, der skal træne.

 

Desuden er Players Lounge udvidet med bedre faciliteter for spillerne, et større publikumsområde med streetfood, børneaktiviteter og flere stande for sponsorer. VIP-området er blevet dobbelt så stort, og der er flere tilskuerpladser i arenaen, end der var i Odense Idrætshal.

– Det har været rigtig godt. Fantastisk stemning og fantastiske oplevelser for publikum og spillere. Folk er mange timer i hallen, så det er vigtigt, de føler, det er en god oplevelse at være her, hvor de kan få noget ordentligt at spise, hygge sig med andre og sidde ned og slappe af. Så vi har forbedre mange ting, men vi har været meget opsatte på at fastholde den intime stemning i arenaen, som der var kendetegnende i Odense Idrætshal. Det, synes jeg, vi er lykkedes med, pointerer Kristian Boye Nielsen.

Mange udsolgte dage i Odense Idrætshal var blandt andet medvirkende til, at DENMARK OPEN presented by VICTOR blev flyttet til større rammer. Trods større tilskuerkapacitet har der alligevel været udsolgt fredag, lørdag og søndag.

– Det betyder, at vi skal se, om vi kan få endnu flere tilskuerpladser næste år. Men igen skal det ikke være på bekostning af den intime stemning. Selvom tilbagemeldingen fra spillere og publikum har været positiv, skal vi fortsat have evalueret på hele ugen og se, hvor vi kan gøre det endnu bedre og tage de erfaringer med til både DENMARK OPEN men også individuel VM i København næste år, siger Badminton Danmarks konstituerede direktør.

Læs også: Ny arena til DENMARK OPEN presented by VICTOR: – Vi går til opgaven med stor ydmyghed

Under dette års DENMARK OPEN presented by VICTOR åbnede det fysiske billetsalg til VM i Royal Arena. Her understreger Kristian Boye Nielsen, at der igen er behov for hjælpen for de mange frivillige, som år efter år hjælper til ved DENMARK OPEN med eksempelvis transport, adgangskontrol og modtagelse eller som linjedommere og dommere.

– Uden de frivillige kunne vi ikke afholde de store events. Der er så mange oplevelser, der skal løses, og deres indsatser er ubeskrivelige. Så der skal lyde en kæmpe tak til dem, og forhåbentlig er det et på gensyn til dem næste år i Royal Arena, fortæller Kristian Boye Nielsen.

Det online billetsalg til VM i København begynder 1. november, og der kan købes billetter på denne side.

 

Fakta

Super 750-turneringen DENMARK OPEN 2022 presented by VICTOR spilles fra den 18.-23. oktober 2022. For første gang siden 2008 i Jyske Bank Arena i Odense efter 13 år i Odense Idrætshal.

Siden 1936 har turneringen i Danmark været en del af den internationale badmintonscene, hvilket gør det til verdens næstældste badmintonturnering.

Turneringen har været afholdt i 13 forskellige danske byer. Fra 1936-1989 blev turneringen spillet i København, og sidenhen har den været spillet i Aalborg, Middelfart, Farum, Solrød, Højbjerg, Vejle, Esbjerg, Aabenraa og Aarhus, før den røg til Odense i 2007.

Danmark er med 141 titler den nation med flest titler ved turneringen efterfulgt af Kina med 63.

Sammen med vores sponsorer og partnere, VICTOR (presented by sponsor), HSBC (World Tour sponsor), Scandic, Jyske Bank Arena, Destination Fyn, Visit Odense, Smag & Smil, Odense Sport & Event, Odense Congress Center, Hotel Odeon, Royal Unibrew, H.J. Hansen Vin og TV 2 SPORT glæder vi os til at byde jer velkommen til DENMARK OPEN presented by VICTOR fra den 18.-23. oktober i Jyske Bank Arena.Tags: , ,
Kategori: , ,