Cathrine Rosengren spiller sin afgørende gruppekamp onsdag morgen dansk tid mod portugisiske Beatriz Monteiro.

 

21-4, 21-3.

Meget bedre åbningskamp kan man næsten ikke få, hvis man er den vindende spiller i det opgør. Og det var Cathrine Rosengren i sin åbningskamp ved para-VM i Tokyo.

Efter 16 minutters spil havde hun besejret sin ugandiske modstander Sumini Mutesi.

Læs også: Rosengren jagter tredje medalje i træk ved para-VM: – Jeg har fine chancer

I andet sæt var Rosengren endda på vej til at give et ’æg’, da hun bragte sig foran 15-0.

– Det var fedt at komme ind og spille. Jeg var bange for, hvordan jeg ville reagere med min første kamp, fordi det er i samme hal som ved Paralympiske Lege sidste år, hvor det gik dårligt. Men jeg skænkede det slet ikke en tanke i dag, og det er fedt at have lagt det bag mig, siger Rosengren.

Den 23-årige dansker spiller onsdag sin anden gruppekamp mod den blot 16-årige portugiser Beatriz Monteiro. Med en sejr vinder Rosengren sin gruppe. Både nummer ét og to i gruppen går videre til playoffs, så danskeren er nærmest sikker på videre deltagelse ved VM efter sin overbevisende sejr i første kamp.

Rosengren kan hvile i, at hun har en god historik mod Monteiro, da hun fører 4-0 i indbyrdes opgør. Den seneste kamp var i Dubai i maj, hvor hun vandt 21-10, 21-10.

Klik her for at følge para-VM via livescore

Deres kamp ved para-VM bliver spillet onsdag cirka klokken 5.40 dansk tid.

– Hun er en god spiller, men for mit vedkommende er det vigtigt at sætte højt tempo fra start og holde gameplanen. Når jeg rammer topniveau, er jeg et niveau eller to bedre end hende. Men det er et VM og alt kan ske, hvis der kommer med nerver. Jeg skal forsøge at gå ind og nyde det og give den gas, fortæller danskeren.

Cathrine Rosengren er 3./4. seedet ved para-VM, som varer fra 1.- 6. november.