En svær semifinale venter for 3./4. seedede Cathrine Rosengren, når hun møder 1. seedede Manisha Ramadass, som hun aldrig tidligere har besejret.

 

For tredje para-VM i træk er Cathrine Rosengren sikker på at rejse hjem med en medalje.

Fredag kvalificerede hun sig til semifinalen, og dermed er hun sikker på minimum en bronzemedalje.

Klik her for at få overblikket over Rosengrens playoffs

Det var uden de store problemer, at 23-årige Rosengren vandt sin kvartfinale. De suveræne sejrscifre lød på 21-6, 21-6 over spanske Cristina Sandhez De Lechina Tejada.

Dermed har danskeren endnu ikke afgivet et sæt endnu ved para-VM, og hun føler ikke for alvor, hun har været presset endnu ved mesterskabet.

– Det har været fint indtil videre. Jeg har haft overskuddet og overhånden gennem mine kampe, og jeg har ikke haft problemer med knæet, som jeg havde op til VM. Så det er meget positivt, siger Rosengren.

Læs også: Rosengren vinder sin gruppe ved para-VM

I semifinalen venter der til gengæld meget hårdere modstand i form af den førsteseedede Manisha Ramadass.

Fire gange har inderen og danskeren mødt hinanden, og alle gange er det endt med sejr til Ramadass. De seneste to gange har Rosengren dog været tæt på at vinde. I Dubai i maj tabte hun 22-24, 20-22, og ved det seneste møde i Thailand i august tabte hun 21-15, 19-21, 13-21. Derfor kommer Rosengren ind til semifinalen med tro på tingene.

– Jeg glæder mig rigtig meget til at spille mod hende, for det har været tæt på de sidste gange, så jeg er ret fortrøstningsfuld. Det er helt klart hende, der er favorit, og det kan måske gøre, jeg kan spille mere frit uden så mange nerver.

– Jeg skal forsøge at holde et højt tempo i benene og holde fejlprocenten nede. Men det vigtigste er, at jeg har et mentalt overskud og tror på mig selv. For begynder jeg at tvivle, bliver jeg lidt stiv i kroppen, og så falder mit spil sammen. Jeg skal tro på mig selv og være positiv derinde på banen og turde spille duellerne, pointerer Rosengren.

Klik her for at følge para-VM via livescore    eller klik her for at følge med via livestream

Den anden semifinale er rent japansk mellem 3./4. seedede Mamiko Toyoda og 2. seedede Kaede Kameyama. Begge semifinaler bliver spillet cirka klokken 2.30 dansk tid.

Cathrine Rosengren er 3./4. seedet ved para-VM, som varer fra 1.- 6. november. Hun har vundet bronzemedalje ved de seneste to para-VM i 2017 og 2019. Para-VM afholdes i Yoyogi National Stadium First Gymnasium i Tokyo. Det er den samme arena, hvor der blev afholdt Paralympiske Lege sidste år.