Sjette runde i Badmintonligaen blev en spændende en af slagen, hvor blandt Aarhus AB vandt bundduellen over KMB2010 og Vendsyssel kom tilbage på sejrssporet og uddelte æg. Sådan gik det i sjette runde af Badmintonligaen. 

Der var vigtige point på spil i Aarhus AB torsdag aften, hvor hjemmeholdet fik besøg af KMB2010. Begge hold lå nederst i grundspillet forinden sjette runde, hvorfor der bundduellen på programmet i Aarhus.

I den kamp var det mellem hjemmeholdet fra Aarhus, der var stærkest. De vandt stort over KMB2010, der således fortsat ikke kan bryste sig af en ligasejr i denne sæson.

Faktisk uddelte Aarhus AB ligefrem bøllebank til udeholdet, der måtte drage hjem med en nederlag på 2-7 i rygsækken.

Læs også: Femte runde af Badmintonligaen er veloverstået

I Værløse fik hjemmeholdet ørerne i maskinen, da Skovshoved kom på besøg. Skovshoved-mandskabet kom bedst fra start og kom hurtigt foran. Den føring smed de ikke. De endte i stedet med at vinde kampen 7-2.

Den store sejr betyder, at de får en masse point til tabellen, hvilket betyder at de overhaler Højbjerg i det samledee regnskab.

Netop Højbjerg var det eneste ubesejrede hold i Badmintonligaen inden sjette runde- og det er de stadig. Her til aften de slog Gentofte.

Ligesom i sidste ligarunde viste Højbjerg/Via Bilers singler storspil og sikrede holdet fire sejre ud af fire mulige i singlekategorien.

Således kan et veltilfreds Højbjerg-mandskab drage vest på igen med en triumf på 6-3 med i bagagen.

Få overblik over stillingen i Badmintonligaen her!

Det blev en hård dag på kontoret for Odense OKB-mandskabet, der ikke fik et ben til jorden, da de her til aften stod overfor Vendsyssel. På hjemmebanen i det nordjyske uddelte VEB æg til udeholdet, der således må tage tomhændet hjem fra Skagen.

Intet var derimod sikkert før slutfløjtet i opgøret mellem Team Skælskør-Slagelse og Solrød Strand, der ligger nummer tre i ligaen. 4-4 stod der efterr otte kampe, hvorfor dysten skulle afgøres i kampens sidste herredouble mellem Solrød Strands Emil Hybel/Marcus Rindshøj og TSS’ Ties Van Der Lecq/Mark Caljouw.

I tre sæt blev det TSS-drengene, der løb sejren og dermed tilførte Solrød Strand sæsonens andet nederlag.

Sådan endte sjette runde af Badmintonligaen:

  • Gentofte – Højbjerg/Via Biler: 3-6
  • Team Skælskør-Slagelse – Solrød Strand: 5-4
  • Aarhus AB – KMB2010: 7-2
  • Vendsyssel – Odense OBK: 9-0
  • Værløse – Skovshoved: 2-7

7. runde af Badmintonligaen spilles tirsdag 22. november.