Skader satte en stopper for Jan Ø. Jørgensen, lige da han troede, han skulle i gang med nogle af sine bedste år i karrieren.

 

Jan Ø. Jørgensen var den første ikke-asiatiske spiller til at vinde Indonesia Open og China Open. Desuden blev det til en Denmark Open- og French Open-titel, ligesom han var en del af det historiske danske herrehold, som vandt Thomas Cup for første gang i historien.

Læs også: Gade udpeger karrierens største øjeblikke: – De definerer, hvad jeg elsker mest ved badminton

Alligevel føler nordjyden, at det kunne været blevet til flere pokaler i skabet. Det fortæller han om i den seneste episode af Badminton Danmarks podcast.

– Jeg er stolt af min karriere generelt, men når jeg kigger tilbage, synes jeg, at jeg havde potentiale til at vinde mere, end jeg gjorde. Det lægger jeg ikke skjul på.

– Hele min karriere spillede jeg mod Lin Dan, og i mange år spillede jeg mod stjerner som Lee Chong Wei, Peter Gade, Chen Jin bare for at nævne nogle. Men efter jeg vandt China Open i 2016, var der et lillebitte hul, hvor der ikke for alvor var nogen på deres peak. Der var jeg 29 år og havde set, jeg skulle have mit navn på mange titler. Men så var det, jeg blev skadet, siger Jan Ø. Jørgensen, som stoppede karrieren som 32-årig efter flere år med skadesproblemer.

I podcasten fortæller han blandt andet om sit tidlige gennembrud og rejsen fra Nordjylland til at blive en integreret del af landsholdstræningen i Brøndby. Han kommer også ind på sine personligt største øjeblikke i karrieren, og hvad han får tiden til at gå med nu, efter han stoppede som spiller.

 

Lyt med og læg meget gerne en anmeldelse til os, så vi kan blive endnu bedre til næste gang.

Her kan du klikke dig direkte videre til SpotifyItunes, Google Play eller downloade afsnittet via dette link.

Hvis I kan lide, hvad I hører, så husk at trykke follow og del gerne podcasten med jeres venner og familie.