Allan Høgholm

Anders Skaarup får ny makker til VICTOR DM

February 8, 2023 13:57 Skrevet af

Anders Skaarups normale makker Kim Astrup har desværre fået en skade i den ene balle, som gør ham ukampdygtig til VICTOR DM 2023. Vi får stadig Anders Skaarup at se på banen, da han i stedet stiller op med Mikkel Mikkelsen.

 

De tredobbelte forsvarende danmarksmestre Anders Skaarup og Kim Astrup kommer ikke til at vinde den fjerde DM-guldmedalje i træk, da Astrup har pådraget sig en skade i højre balle.

– I søndags mærkede jeg et riv i ballen, og jeg har haft lidt skadehistorik i det højre ben, som gør mig utryg, når sådan noget her sker. Der er ikke noget i ballen, som er revet helt over, men jeg kan ikke forsvare at spille fuld kamp til DM. Jeg vil gerne give den maks gas og være den bedste version af mig selv, men her ville jeg bare gå og være nervøs og holde igen, siger Kim Astrup og giver et bud på muligheden for at deltage i næste uges EM.

– Med det her valg har jeg en bedre chance for at blive klar til EM i næste uge. Det stiller mig i en bedre situation for at blive klar, så jeg håber, at jeg sidder i flyveren på søndag, siger Kim Astrup.

Læs også: VICTOR DM 2023 venter – sådan kan du følge med

Badminton Danmarks sportslige ledelse har fundet en erstatning til Anders Skaarup, så han kan forsøge at spille sig øverst på podiet igen.

Det drejer sig om Mikkel Mikkelsen, som allerede deltager ved VICTOR DM 2023 i mixeddouble sammen med sin faste makker Rikke Søby. De to er tredje-/fjerdeseedet i den kategori, mens den nye kategori med Skaarup/Mikkelsen fastholder seedningen som nummer et.

Anders Skaarup og Mikkel Mikkelsen spiller deres første kamp sammen i morgen, torsdag, omkring klokken 20.00, når de træder ind i DM-kvartfinalerne.Tags: , , , ,
Kategori: , , , ,