Badminton Danmark, Anders Kristiansen (tv.) og Jonas Lyduch (th.)

Jonas Lyduch får øget ansvar i Badminton Danmark

March 13, 2023 12:29 Skrevet af

Jonas Lyduch blev i februar ansat som centertræner på det Nationale Elite Træningscenter (NETC). Nu tildeles han også rollen som transitionstræner.

 

Klik her for at sikre dig billet til VM 2023 i Royal Arena den 21.-27. august

De danske badmintonstjerner og -talenter får endnu mere at se til Jonas Lyduch. I februar blev han ansat som centertræner på NETC, og nu suppleres den trænerrollen med rollen som transitionstræner.

Han overtager jobbet fra Rune Ulsing, som i januar blev landstræner.

– Vi er rigtig glade for, at vi kan supplere Jonas’ rolle som centertræner på NETC med rollen som transitionstræner. Jonas får nu både ansvaret for vores udviklingsgruppe (U17- og U19-spillere, red.) og bliver ansvarlig for træningen på Elitetalentcenter Øst. Vi synes, at det har en stor værdi, at vi har en træner i vores system, som både har en rolle på NETC og samtidigt har et ansvar, som rækker ned i ungdom. Det giver en god koordinering og rød tråd i arbejdet med at skabe nogle gode udviklingsrammer for vores unge talenter i transitionen fra ungdom til senior og eventuelt NETC, siger elite- og sportschef, Jens Meibom.

Læs også: Badminton Danmark ansætter to nye trænere til landsholdstræningen

– Jeg glæder mig rigtig meget til at arbejde endnu mere med unge talenter. Jeg tror på, at jeg med min daglige gang på NETC kan danne mig et godt indblik i, hvad der skal til for, at spillerne lykkes, og det vil jeg gøre mit bedste for at give videre til de unge talenter, siger Jonas Lyduch.

Jonas Lyduch’ stilling som centertræner er en deltidsstilling på 21 timer. Med sin nye rolle som transitionstræner øges Jonas’ stilling til 30 timer pr. uge. Jonas startede i sin nye stilling den 1. marts 2023

Lyduch har blandt andet tidligere været assisterende hollandsk landstræner, dansk U17-landstræner og ligatræner i Greve.Tags: , ,
Kategori: , , ,