Jens Dall-Hansen, Badminton Danmarks næstformand - Hovedbestyrelse - Meritorious Service Award - BWF
Allan Høgholm, Badminton Danmark

Badminton Danmarks næstformand, Jens Dall-Hansen, modtager BWF’s Meritorious Service Award

April 1, 2023 13:11 Skrevet af

Jens Dall-Hansen modtog i dag BWF’s fortjensttegn, Meritorious Service Award.

 

BWF overrækker Meritorious Service Award til personer som en påskønnelse af en lang og tjenstfuld service for badminton. Det er på baggrund af dette, at Badminton Danmarks næstformand, Jens Dall-Hansen, i dag modtog hæderen.

– Jeg blev meget overrasket, men jeg glæder mig selvfølgelig over det. Jeg ved, at der er få, som modtager så flot en hæder, så det sætter jeg pris på, og jeg værdsætter, at der er andre der siger og synes, at jeg har lavet et stort stykke arbejde for badminton, og det glæder jeg mig til at fortsætte med, siger Jens Dall-Hansen.

Klik her for at sikre dig billet til VM 2023 i Royal Arena den 21.-27. august

Jens Dall-Hansen har gennem sit badmintonliv blandt andet siddet i Badminton Danmarks bestyrelse siden 1992 og siden 2010 som næstformand.

Bestyrelsesarbejdet begyndte han i 1988, hvor han kom i Jyllands Badminton Kreds’ bestyrelse. Her blev han valgt som formand i 1992.

Han startede allerede som 14-årig som ungdomsleder i Bredballe I.F. Efterfølgende har han også været ungdomsformand, spillerudvalgsformand og formand for klubben.

Kunne du tænkte dig at begynde til badminton? Så find en klub nær dig her

Dall-Hansen har også været træner i et større antal klubber. Blandt andet Erritsø/Fredericia, Grindsted og Ikast. Det har han også taget videre og blandt andet været med til at uddanne et stort antal trænere gennem det jyske intruktørudvalg.

Som spiller har han blandt andet vundet medaljer ved EM og VM som Senior+-spiller.

Jens Dall-Hansen har også tidligere modtaget Badminton Danmarks ærestegn.

Klik her for at se oversigten over diverse hæderspriser, som danske badmintonspersonligheder har modtagetTags: , , , ,
Kategori: ,