Badminton Danmark

Holdturneringsudvalget ønsker dialog og input til holdturneringen

April 4, 2023 12:00 Skrevet af

Der var valg til holdturneringsudvalget ved weekendens repræsentantskabsmøde, og her blev der genvalg til formand Jesper Kamp samt udvalgsmedlemmerne Lene Struwe-Andersen og Erik Markussen og suppleant Søren Tipsmark. Nu lægger de op til dialog for at forbedre holdturneringen via dette skriv fra formand for holdturneringsudvalget, Jesper Kamp.

 

Der har en den seneste tid været stor debat om den danske holdturnering (DH-turneringen), som holdturneringsudvalget (HU) naturligvis også har fulgt med i. Det er dejligt at se, at mange har tanker og holdninger til holdturneringen og kommer med gode input til, hvordan de synes, holdturneringen laves bedst.

Benyttelsen af spillere på papirhold i Badmintonligaen og omrokering har frigivet spillere til at spille på lavere hold for flere store klubber. Klubberne har ageret efter reglerne, men det har bragt følelserne i spil for mange.

Det er vi også bevidste om i HU, men ændringer kan ikke laves i løbet af en sæson, så det kan virke til, at vi i HU er langsomme.

Læs også: Sådan endte Badminton Danmarks repræsentantskabsmøde 2023

Vi er grundige og ændrer ikke sådanne regler i løbet af en sæson, men det er helt klart vores plan, at reglerne skal ændres inden den kommende sæson.

Til at finde en løsning har vi taget de mange input, vi har fået fra jer ude i klubberne til os, og forsøger ud fra det at komme med et forslag til en løsning, som vi senere også gerne vil høre jeres konkrete holdning til.

En konkret ting, der ændres til den kommende sæson, er, at ligaklubberne skal benytte fire damer og fem herrer for bedre at matche den nedenstående del af DH-turneringen.

Læs mere om holdturneringsudvalget her

Andre ting, der ligger højt på vores dagsorden, er at forbedre kommunikationen med alle ude i klubberne. Her påtænker vi, at det blandt andet skal blive nemmere og mere simpelt at komme med input og forslag til DH-turneringen.

Derudover har vi også i tankerne at holde online informationsmøder i starten af sæsonen for at hjælpe både nye og garvede frivillige med funktioner på BadmintonPlayer og forklaring af eventuelle reglementsændringer.

Vi ser frem til at tage fat i det (frivillige) arbejde, der ligger foran os, så vi forhåbentligt får en endnu bedre DH-turnering den kommende og efterfølgende sæsoner.

Tøv endeligt ikke med at komme med input og forslag.

På vegne af HU

Jesper Kamp, formand for holdturneringsudvalget

 Tags: , ,
Kategori: , , ,