Om under tre uger bliver dette års udgave af VICTOR Final 4 afholdt i Brøndby Hallen. Højbjerg/Via Biler, Vendsyssel, Skovshoved og Team Skælskør-Slagelse kæmper om guldet.

 

Oplev på nærmeste hold, når denne sæson af Badmintonligaen skal afgøres. For det er nu muligt at købe billetter på Ticketmaster til VICTOR Final 4.

22. og 23. april åbner Brøndby Hallen dørene til det, der forhåbentlig bliver en stor badmintonfest med engagerede tilhængere af de fire deltagende klubber samt fremmødte tilskuere, som blot vil se god badminton og opleve en god en stemning.

Klik her for at købe billet til VICTOR Final 4

Det er Højbjerg/Via Biler, Vendsyssel, Skovshoved og Team Skælskør-Slagelse, som har kvalificeret sig til VICTOR Final 4. Højbjerg/Via Biler vandt grundspillet og pegede på Team Skælskør-Slagelse som modstander i semifinalen, mens Skovshoved og Vendsyssel mødes i den anden semifinale.

Semifinalerne til VICTOR Final 4 i Brøndby Hallen:

  • 22. april klokken 14: Højbjerg/Via Biler – Team Skælskør-Slagelse
  • 22. april klokken 14: Vendsyssel – Skovshoved

Læs også: Højbjerg har valgt: Sådan bliver semifinalerne ved VICTOR Final 4

VICTOR Final 4 bliver spillet 22.- 23. april i Brøndby Hallen. Lørdagens semifinaler, som sættes i gang klokken 14, kan livestreames gratis på badmintonlife.dk. Søndagens finale og bronzekamp kan ses på TV 2 SPORT og TV 2 PLAY fra klokken 12.