BadmintonPhoto

To danske finaler ved Singapore Open 2023

June 10, 2023 13:20 Skrevet af

Denne lørdag har budt på semifinaler ved Singapore Open super 750, og de danske spillere har endnu engang vist sig stærke. Mixeddoublen Mathias Christiansen/Alexandra Bøje var for anden uge i træk, videre til semifinalerne. Men dagens semifinaler bød ikke kun på en enkelt kamp med dansk deltagelse, da Anders Antonsen også skulle i aktion.

 

De første danskere der skulle på banen, var mixeddoublen Mathias Christiansen/Alexandra Bøje. De skulle i dag møde det koreanske par Kim Won Ho/Jeong Na Eun, der vandt sidste uges turnering i Thailand. Det koreanske par er nummer 6 på verdensranglisten, hvor det danske par er nummer 13.

Kampen i dag blev til endnu en god en af slagsen for det danske mixeddouble par, der efter 35 minutter havde vundet kampen med cifrene 21-19/21-9. Hermed er danskerne klar til finalen ved Singapore Open, der bliver spillet i morgen. Her møder de det japanske par Yuta Watanabe/Arisa Higashino.

Det danske mixeddouble par har slået nogle gode par denne uge og især dagens kamp er cheflandstræner Kenneth Jonassen godt tilfreds med.

– Jeg synes vi kommer ud og eksekvere gameplanen. De spiller hver især op til aller højeste niveau. Vi får lagt ekstremt pres på det koreanske par som aldrig i størstedelen af første sæt når at finde på plads. I andet sæt synes jeg igen at vi spiller forholdene og modstanderne helt perfekt. Så ja, en virkelig flot kamp og en fantastisk indsats af de to.

Klik her for at sikre dig billet til VM 2023 i Royal Arena den 21.-27. august

Den anden dansker der i dag skulle spille semifinaler ved Singapore Open, var den danske herresingle Anders Antonsen. Han mødte i dag japanske Kodai Naraoka, der ved denne turnering er 3. seedet. Anders Antonsen har på sin vej slået højt rangerede spillere.

I dag blev til endnu en god dag for den danske herresingle, da han i en tæt tre sætter vandt med cifrene 19-21, 21-16, 21-17 over japanske Kodai Naraoka.

Dermed kan man nu se frem til to danske finaler ved dette års Singapore Open super 750.

Læs også: Danmark repræsenteret i alle kategorier i kvartfinalerne i ved VICTOR DENMARK MASTERSTags: , , , , , ,
Kategori: , , , ,