Der var ved dagens finaler ved Singapore Open, lagt op til to spændende kampe med dansk deltagelse. Både det danske mixeddouble par og den danske herresingle stod overfor spillere i verdenstoppen.

 

Dagens første finale med dansk deltagelse bestod af Mathias Christiansen/Alexandra Bøje, der lige nu er nummer 13 på verdensranglisten. De har i løbet af turneringen slået verdens nummer 2, 12 og 6. I dagens kamp møder de det japanske par Yuta Watanabe/Arisa Higashino, der ligger nummer 3 i verden.

Der var lagt op til en hård kamp for det danske par, men ligesom de foregående dage, viste de endnu engang et højt niveau og trak sejren hjem i tre sæt med cifrene 21-14, 20-22, 21-16. Dette blev hermed danskernes første super 750 turneringssejr.

En velfortjent og flot sejr hvis du spørger cheflandstræner Kenneth Jonassen.

– Det en flot finale de spiller, de viser stort mod igennem hele kampen. Det at de kommer ud som de gør i første sæt og igen eksekvere og håndtere dem selv og de nerver og sommerfugle de nu måtte have. Det er så velfortjent at Mathias og Alexandra vinder i dag, for de gør alle de rigtige ting i stort set hele kampen.

Klik her for at sikre dig billet til VM 2023 i Royal Arena den 21.-27. august

Næste finale på programmet i Singapore, var Anders Antonsen. Han skulle i dag op imod verdens nummer 2, Anthony Sinisuka Ginting fra Indonesien. De to herresingler havde stået overfor hinanden syv gange inden dagens finale, hvor Anders Antonsen har vundet to af de syv opgør.

Da de i dag stod overfor hinanden for ottende gang, blev det desværre til et nederlag til danskeren med cifrene 16-21, 13-21. Dermed en flot andenplads til Anders Antonsen.

Læs også: Finalerne ved VICTOR DENMARK MASTERS bliver med dansk deltagelse i både mixdouble og herredouble