Med VVIP-billetter til VM i København kan du se badminton fra Royal Arenas bedste pladser og få syv retter lavet Lasse Askov, tidligere chefkok på Michelin-restauranten Kokkeriet.

 

56-årige Jesper Jensen har sikret ham og fem kammerater en oplevelse i verdensklasse, når VM i badminton afholdes til august.

Klik her for at se priser, menu, og hvilke sæder du får som VVIP

Han har nemlig købt VVIP-billetter, så de udover at se alle finalerne fra de bedste pladser i Royal Arena også får en gourmetoplevelse med syv retter.

Jesper Jensen, som til daglig arbejder som golfkursist, har tidligere spillet badminton og generelt befundet sig meget i badmintonverdenen. Selvom han flere gange har købt billetter til et badmintonevent, er det første gang, at han har købt VVIP-billetter. Med VM i Danmark var fristelsen dog ikke til at stå for.

– Det er på hjemmebane, maden ser god ud, vi kan sidde tæt på banen og måske være heldige at se Viktor Axelsen i finalen. Så jeg tænkte, at jeg ville invitere nogle kammerater med ind. Om de går op i badminton eller ej, er hip som hap. Men da jeg sendte det rundt til dem, kom der generelt bare nogle fede reaktioner. Når andre reagerer sådan på det, så er det godt givet ud. Jeg synes, det er en fed pakke, der er lavet og flot sat op. Det er selvfølgelig en dyr fornøjelse, men det er der så meget, der er, siger Jesper Jensen.

Læs også: Kombiner en enestående gourmetoplevelse med VM

Lasse Askov, tidligere chefkok på Michelin-restauranten Kokkeriet, står for 7-rettersmenuen, som suppleres af kaviar fra Rossini Caviar og vine fra Kjær Sommerfelt.

VM i badminton spilles i Royal Arena den 21.-27. august 2023, og det er femte gang i historien, at Danmark er vært for verdensmesterskabet.