Den danske mixeddouble Mathias Thyrri/Amalie Magelund har sammen med den danske damedouble Maiken Fruergaard/Sara Thygesen spillet sig i finalen ved Super 300-turneringen US Open. Det blev desværre til et nederlag for damesinglen Line Christophersen, som måtte ende sin turnering i dagens semifinale.

 

Finalerne til US Open bliver en danskerfest, når mixeddoublen Thyrri/Magelund og damedoublen Fruergaard/Thygesen indtager de grønne baner i den amerikanske stat Iowa. I turneringen har hele ni spillere/par repræsenteret Danmark, og der er blevet leveret flotte resultater og spillerpræstationer ugen igennem.

Du kan få et overblik over ugens resultater ved US Open her

Mathias Thyrri/Amalie Magelund – Presley Smith/Allison Lee: 21-13, 21-17

Mathias Thyrri og Amalie Magelund står for anden uge i træk i en World Tour-turneringsfinale. I sidste uge spillede de sig til en andenplads ved Canada Open, og til morgendagens finaler har de muligheden for at lave andenplads om til en førsteplads.  I dagens semifinale viste den danske mixeddouble viste overlegenhed over det amerikanske par Smith og Lee med en veloverstået kamp på kun 30 minutter. I finalen møder Thyrri og Magelund de førsteseedede taiwanesere Hong Wei Ye og Chia Sin Lee.

Læs også: Dansk herredouble vinder guld for anden uge i streg

Maiken Fruergaard/Sara Thygesen – Ya Ching Hsu/Wan Ching Lin: 21-19, 21-11

For første gang siden 2020 står den danske damedouble Maiken Fruergaard og Sara Thygesen nu i en finale ved en World Tour-turnering efter en stærk semifinalekamp, hvor de to danskere viste styrke fra start. Danskerne er førsteseedede i turneringen, og de mødte i dag det taiwanesiske par Hsu/Lee, som har stået i flere finaler i år, men i dag viste de danske kvinder, at det velfortjent var deres tur til en finaleplads.

Line Christophersen – Supanida Katethong: 12-21, 19-21

Line Christophersen måtte i dag se sig slået af den thailandske damesingle Supanida Katethong. De to har kun mødt hinanden en gang før ved French Open i 2022, og i dag blev det altså muligt for Katethong at udligne deres interne stilling til 1-1. Christophersen har leveret et sikker spil ved ugens US Open, men den amerikanske turnering var den sidste for Christophersens sommerturné før VM for individuelle i august.

Klik her for at sikre dig billet til VM 2023 i Royal Arena den 21.-27. august

Finalerne starter klokken 19.00 dansk tid og kan ses på TV 2 Sport og TV 2 Play.