Badmintonphoto

Dansk herredouble vinder guld for anden uge i streg

July 10, 2023 01:38 Skrevet af

Canada open finalerne har budt på et spændende dansker opgør i en ren dansk herredouble finale efterfulgt af en gyser i mixeddouble finalen. Søndagens finaler bød på to kampe med dansk deltagelse, hvori den ene af dem var med danskere på begge sider at nettet. Nemlig herredoublerne Kim Astrup/Anders Skaarup mod Frederik Søgaard/Rasmus Kjær. De andre danskere der skulle i aktion var mixeddoublen Mathias Thyrri/Amalie Magelund der i dag skulle op i mod verdens nummer 23 fra Japan.

 

Dagens første finale bestod af en ren dansk herredouble, nemlig Kim Astrup/Anders Skaarup, verdens nummer 12. De skulle i dag møde Frederik Søgaard/Rasmus Kjær, verdens nummer 38.

Begge par har gennem turneringen spillet nogle gode kampe og slået dygtige par, så der skulle kæmpes om guldet i dag blandt de danske herredoubler. Det blev efter en tæt kamp til en sejr til Kim Astrup/Anders Skaarup med cifrene 23-25, 21-16, 21-12.

Det er et rutineret par der i sidste ende hiver sejren, hvis du spørger landstræner Rune Ulsing.

– Det er altid svært når to danske par møder hinanden, og derfor bliver der også lavet mange fejl på begge sider af nettet, fejl der normalt ikke bliver lavet. Det er i sidste ende Kim og Anders der står med sejren og udfaldet ender sådan fordi de har noget rutine der hjælper med at tage de sidste point, siger landstræner Rune Ulsing.

Klik her for at sikre dig billet til VM 2023 i Royal Arena den 21.-27. august

Det næste danske par der skulle på banen ved søndagens finaler i Canada, var mixeddoublen Mathias Thyrri/Amalie Magelund, der lige nu ligger nummer 25 i verden.

De skulle i dag op imod det japanske par Hikori Midorikawa/Natsu Saito, der blot ligger to pladser over dem selv på verdensranglisten. Desværre endte kampen efter 51 lange minutter til japanernes fordel og danskerne tabte med cifrene 17-21, 21-16, 13-21.

En kamp japanerne var  godt forberedte på, siger landstræner Rune Ulsing.

– Mathias og Amalie står i dag overfor et godt forberedt japansk par, der har styr på hvad danskerne har været gode til i de to foregående kampe. Danskerne får derfor ikke plads til at gøre de ting der har fungeret så godt for dem tidligere i turneringen og når derfor ikke helt op på det niveau vi har set de andre dage, siger Rune Ulsing

Læs også: Tre danske finaler ved Canada Open 2023

Canada Open 2023 blev dermed til en enkelt guld og to sølvmedaljer til de danske spillere efter en uge med en masse gode og spændende kampe.

Flere af danskerne rejser videre til USA og spiller US Open, så der håber vi på endnu flere gode kampe til de danske spillere.

Læs også: Har købt VVIP-billetter til kammeraterne: – En fed pakke, der er lavetTags: , , , , , , , , , ,
Kategori: , , , ,