Badmintonphoto

Direktør stolt over VM: – Vi flyttede grænsen for badminton i en arena

August 29, 2023 11:30 Skrevet af

Både Badminton Danmark og Sport Event Denmark ser tilbage på VM i badminton i København som en stor succes.

 

Nettene er taget ned, banerne er rullet sammen, og nøglerne er afleveret tilbage til Royal Arena. Tilbage er der blot at sige, at VM 2023 i København var verdensklasse. Ikke blot på den sportslige del med Kim Astrup og Anders Skaarups flotte sølvmedaljer og Anders Antonsens bronzemedalje. Også set med eventbriller.

Det mener Badminton Danmarks direktør, Kristian Langbak.

– Ved det her VM flyttede vi simpelthen grænsen for, hvordan man kan præsentere badminton i en arena. Det er Danmarks største arena, hvor der blev spillet badminton for første gang. Det var noget, som gjorde et stort indtryk på spillerne, ligesom de også var begejstret for den måde de skulle ind på banerne på. Vi havde et fantastisk publikum, som levede sig helt ind i begivenhederne på banerne og gav spillerne en fantastisk modtagelse. Sidst men ikke mindst en kæmpe tak til alle de frivillige, som har været med til at gøre det her VM til noget helt specielt, siger Langbak.

Læs også: Målsætning overgået på hjemmebane: – Et fantastisk godt VM

Badminton Danmark stod bestemt ikke alene med at få arrangeret et VM i København. Dertil var der flere samarbejdspartnere såsom Københavns Kommune, Wonderful Copenhagen og Sport Event Denmark. Sidstnævntes direktør, Lars Lundov, var selv på plads i Royal Arena i løbet af ugen og kan konstatere, at det var et vellykket verdensmesterskab.

– Kuldegysninger. Ja, jeg vil godt indrømme, at det var en helt speciel oplevelse at være i Royal Arena og mærke de 10.000 tilskueres opbakning til de danske spillere. Badminton i denne kulisse og på dette niveau er helt unikt. Og det er jo netop det unikke, vi sammen med Badminton Danmark og København har arbejdet på. Event-setuppet og kamppræsentationen var helt igennem kreativ og underholdende og har også fået stor ros af det internationale badmintonforbund, siger Lars Lundov, direktør i Sport Event Denmark.

Om syv uger går det igen løs med badmintonfest i Danmark. Denne gang i Odense og Jyske Bank Arena, hvor Denmark Open afholdes, og der atter er mulighed for at se alle verdensstjernerne i aktion.Tags: , , , ,
Kategori: , , , ,