Allan Høgholm
Allan Høgholm, Badminton Danmark

Højbjerg/Via Biler sejrer i lokalopgør

September 22, 2023 22:07 Skrevet af

Formstærke Højbjerg/Via Biler vandt 6-3 imod Aarhus AB i en runde, der bar præg af storsejre. Med undtagelse af holdkampen i Odense.

 

I Aarhus var der lagt op til lokalopgør, da Aarhus AB tog imod Højbjerg/Via Biler. Hjemmeholdet viste styrke i herresingle, hvor David Kim Kristensen og Martin Bundgaard begge vandt deres opgør i to sæt. Men her til aften viste sidste års Final 4-deltagere at være for stærke for Aarhus AB og endte med at vinde holdkampen komfortabelt. Højbjerg/Via Biler ligger på en foreløbig førsteplads efter tre sejre ud af tre mulige.

Køb billet til DENMARK OPEN 2023 presented by VICTOR her

I Odense bød RSL ODENSE OBK velkommen til de forsvarende mestre fra Vendsyssel. Det var et særligt veloplagt Odense-mandskab her til aften, der åbnede holdkampen med to sejre i mixeddouble fra Adam Hall/Maiken Fruergaard Sørensen og Alexander Dunn/Sara Thygesen. Men de forsvarende mestre lod sig ikke slå ud. De vandt de fire single-kampe og gjorde det svært for fynboerne. Siden sidste rundes nederlag til Højbjerg/Via Biler, ville RSL ODENSE OBK dog ikke give op.

Sara Thygesen/Maiken Fruergaard Sørensen og Adam Hall/Alexander Dunn vandt henholdsvis damedouble og herredouble, så det hele skulle afgøres i den sidste kamp; anden herredouble. Her vandt Christian Faust Kjær/William Kryger Boe med 21-12, 21-11 over Robin Tabeling/Victor Svendsen, og dermed vandt de overraskende holdkampen for RSL ODENSE OBK med samlet 5-4.

Læs også: Danske talenter jagter VM-succes

I opgøret mellem Solrød Strand og Gentofte havde ingen af holdene før tredje runde fået en sejr i sæsonen. Derfor skulle man tro, at det potentielt kunne blive et jævnbyrdigt opgør mellem to sultne mandskaber. Men Solrød Strand ville det anderledes, da de hjemme vandt 7-2 over Gentofte, der har fået en vanskelig start på sæsonen.

Ovenpå sidste rundes flotte sejr på 6-3 over Solrød Strand, skulle Hvidovre i aften forsøge at holde momentum. Tredje runde bød dog på en svær opgave for oprykkerne, da sidste sæsons bronzevindere; nemlig Skovshoved stod for døren. Skovshoved levede op til favoritværdigheden, da de hjemme overmandede Hvidovre med 7-2.

Team Skælskør-Slagelse og Værløse tyvstartede deres tredje runde af Badmintonligaen torsdag aften. Trods hjemmebanefordel til Værløse, måtte de se sig besejret med 3-6 mod et velspillende Team Skælskør-Slagelse hold. Nytilkomne Mia Blichfeldt har startet sæsonen godt ved at hjælpe Team Skælskør-Slagelse med tre individuelle sejre ud af tre mulige. I kampen mod Værløse, var Frederik Søgaard også i hopla. Han var med til at hive sejre hjem i mixeddouble, med Natasja P. Anthonisen, og i herredouble med Ties Van Der Lecq.

Se stillingen i Badmintonligaen her

Se en oversigt over resultaterne fra 3. runde af Badmintonligaen:

  • Solrød Strand – Gentofte: 7-2
  • Vendsyssel – RSL ODENSE OBK: 4-5
  • Team Skælskør-Slagelse – Værløse: 6-3
  • Aarhus AB – Højbjerg/Via Biler: 3-6
  • Skovshoved – Hvidovre: 7-2

4. runde af Badmintonligaen spilles allerede tirsdag aften den 26. september.Tags: , , , , , , , , , , ,
Kategori: , , , ,