Maiken Fruergaard/Sara Thygesen

RSL ODENSE OBK fortsætter det fornemme spil

September 26, 2023 22:20 Skrevet af

RSL ODENSE OBK fulgte op på deres flotte spil i sidste runde med en sejr i aftes på 7-2 over Værløse. Udover Hvidovres fejlfrie aften, bar de øvrige holdkampe præg af jævnbyrdige opgør. Resultaterne findes nederst i artiklen.

 

I Odense var der på ny hjemmekamp – denne gang imod Værløse. Hjemmeholdet formåede igen at levere ovenpå sidste rundes flotte sejr mod de forsvarende mestre. De vandt i aften 7-2 over Værløse. Historien gentager sig, da Odense igen vinder alle deres doublekampe. Værløse må omvendt tage turen tilbage til Sjælland og forsøge at komme stærkere igen til næste runde, hvor Hvidovre venter.

Køb billet til DENMARK OPEN 2023 presented by VICTOR

I Arena Nord var der tidligt topopgør mellem hjemmeholdet fra Vendsyssel mod Højbjerg/Via Biler. Holdkampen bølgede længe frem og tilbage, hvor begge hold nægtede at overgive sig. Amalie Magelund Krogh havde taget storspillet med til det nordjyske, da hun, med Jesper Toft i mixeddouble og Amalie Schultz Terp-Nielsen i damedouble, bidrog til sejre.

Det endte dog med at sidste års vindere fra Vendsyssel viste koldblodighed og løb med sejren 6-3. Her klarede Magnus Johannesen, Victor Svendsen og Kirsty Gilmour deres singlekampe, som endte med at være vigtige for Vendsyssel.

Oprykkerne fra Hvidovre havde en fejlfri aften i HBC-Hallen, da de sendte Aarhus AB hjem med en øretæve på 9-0. Vanskelighederne for Aarhus-klubben fortsatte og det lader til, de hurtigt skal komme ovenpå, hvis de vil fastholde pladsen i Badmintonligaen.

Se stillingen i Badmintonligaen

Efter snævre nederlag tidligere i sæsonen, skulle Gentofte her til aften prøve at få sæsonens første sejr. Ligesom topopgøret, bølgede denne holdkamp også frem og tilbage, hvor vinderen skulle findes i den afgørende kamp mellem Marcus Viscovich og Kalle Koljonen. Viscovich holdt hovedet koldt mod den erfarne finne og vinder i tre sæt.

Gentofte fik dermed en vigtig sejr på 5-4 over Team Skælskør-Slagelse.

Det mest jævnbyrdige opgør må siges at have fundet sted i Solrød Idrætscenter, da Solrød Strand tog imod Skovshoved. Her gik otte ud af ni kampe i tre sæt. Samtidig skulle vinderen igen findes i sidste og afgørende kamp. Marginalerne var dog med Skovshoved, der vandt med 5-4.

Læs også: Lodtrækning til DENMARK OPEN 2023 presented by VICTOR

 

Se en oversigt over resultaterne fra 4. runde af Badmintonligaen:

  • Vendsyssel  – Højbjerg/Via Biler: 6-3
  • Solrød Strand – Skovshoved: 4-5
  • Team Skælskør-Slagelse – Gentofte: 4-5
  • RSL ODENSE OBK – Værløse: 7-2
  • Hvidovre – Aarhus AB: 9-0

 

5. runde af Badmintonligaen afvikles tirsdag den 3. oktober.Tags: , , , , , , , , , , ,
Kategori: , , , ,