Badminton Danmarks Holdturneringsudvalg har efter ønske fra Badmintonligaklubberne besluttet, at Badmintonligaen skal afgøres i en enkeltstående finale og ikke som Final 4-koncept. Det betyder, at Badmintonligafinalen spilles i Frederiksberg Hallerne den 7. maj.

 

Vil du se verdensstjerner? Køb din billet til VICTOR DENMARK OPEN lige her

Siden 2020 er Badmintonligaen blevet afgjort hen over to dage i et Final 4-koncept. Det bliver dog ikke tilfældet fra denne sæson og fremadrettet, da Badminton Danmarks Holdturneringsudvalg har besluttet, at Badmintonligaens semifinaler skal spilles ude i klubberne og finalen på neutral grund i Frederiksberg Hallerne.

Beslutningen sker efter ønske fra klubberne om at få ændret konceptet tilbage til tidligere tiders afvikling.

– Vi har været rigtig glade for at afprøve Final 4-konceptet de seneste år, og det har skabt en fed ramme om afslutningen på Badmintonligasæsonen. Men vi må også indrømme, at vi desværre ikke har oplevet den ønskede interesse og opbakning, som vi havde drømt om. Derfor vælger vi at gå tilbage til det tidligere koncept, som har skabt mange mindeværdige øjeblikke med en intim og kogende stemning i Frederiksberg Hallerne, siger Badminton Danmarks eliteansvarlige Michael Kjeldsen.

Læs også: For andet år i træk: Vendsyssel vinder VICTOR Final 4

I stedet for at afvikle semifinaler og finaler hen over to dage i streg vil klubberne, som ender på henholdsvis første- og andenpladsen i grundspillet, spille på hjemmebane i semifinalerne. Vinderne af semifinalerne spiller herefter Badmintonligafinalen i Frederiksberg Hallerne.

Semifinaler: 2. april

Finale: 7. maj klokken 17.00

Billetsalget til Badmintonligafinalen åbner i foråret 2024, og finalen sendes også direkte på TV 2 SPORT.