Line Kjærsfeldt tager en flot andenplads ved Hylo Open 2023: – Line er kommet til et godt sted

November 5, 2023 16:54 Skrevet af

Efter en velspillet finale i tre sæt måtte Line Kjærsfeldt tage til takke med en andenplads ved Hylo Open 2023.

 

–  Hele hendes spilkoncept er begyndt at have et rigtigt godt fundament. Hun har gode præstationer og gode sæt mod topspillere. Det har stille og roligt givet den rette selvtillid til, at hun kan være konkurrencedygtig, og det er essentielt for at man kan operere på det niveau, som hun gør. Tingene er faldet godt i hak i denne uge, sagde cheflandstræner Kenneth Jonassen om Line Kjærsfeldts gode præstation og flotte spil ved Hylo Open 2023. 

Læs også: Line Kjærsfeldt er klar til finalen ved Hylo Open 2023: – Jeg er glad og stolt på Lines vegne

Søndag eftermiddag indtog Line Kjærsfeldt tv-banen ved årets Hylo Open finale i damesingle. På den anden side af nettet ventede den andenseedede amerikaner, Beiwen Zhang. Top ti spilleren fra USA har mødt Kjærsfeldt ni gange før dagens finale, og ved hele syv af de opgør er det endt med amerikansk sejr. Den statistik skulle Kjærsfeldt sigte efter at ændre på i dag. 

Første sæt startede lige og jævnbyrdigt, uden at nogle af de to singlespillere formåede at tage overhånden i kampen. Line Kjærsfeldt startede roligt og kontrolleret og førte snævert 11-10 ved ophold. Zhang formåede at få kontrol over kampen uden for alvor at løbe fra Line Kjærsfeldt. Zhang holdt dog hovedet koldt til trods for offensivt spil fra Kjærsfeldt, og lukkede første sæt med 18-21.

Kunne du tænke dig at spille badminton? Så klik her og find en klub nær dig

I første sæt havde Line Kjærsfeldt i perioder held med at spille tempofyldt og flydende badminton, det skulle hun forsøge at bygge videre på og genvinde momentum og styring i andet sæt. Det formåede hun flot, særligt ved nettet, frem mod ophold i andet sæt, hvor hun var foran med 11-8. Efter ophold holdte Kjærsfeldt fast i sit flotte tempofyldte spil, og var foran med 17-9. Herfra vendte Zhang spillet og tog en offensiv tilgang, som genvandt hende en håndfuld point. Det var heldigvis ikke nok, og Line Kjærsfeldt lukkede sættet med cifrene 21-16. 

Tredje sæt startede i tråd med de to andre, og var frem mod ophold en ligebyrdig affære. Beiwen Zhang var marginalt bedst i kontrol i tredje sæts første halvdel, og amerikaneren havde en snæver føring på 9-11 ved ophold og sideskift. Derfra stod der Beiwen Zhang på det meste, og Beiwen Zhang kunne kalde sig vinder af Hylo Open 2023 efter at have vundet tredje sæt 16-21. 

– Som enhver finale er det meget momentum, der gør sig gældende, og de her små taktiske justeringer, og om man kan holde fejlprocenten nede, og selvom man stresser, kan man lave presspillet, som er en af Lines styrker. Det bølger frem og tilbage i dag, og der er Zhang rigtig god til at lokke sin modstander i små fælder. Det handler meget om momentum, når den ene får en to til fire points føring, så lader det til at være svært for modstanderen at komme tilbage på, sagde Kenneth Jonassen om kampens forløb. 

– Et par nederlag hvor man er lige ved og næsten, kan virke nedslående for nogle, men jeg synes, at Line er kommet til et godt sted, hvor hun trods alt får det vendt til noget konstruktivt, og hvor hun tænker: at hvis jeg fortsætter med det her, så skal det nok ske for mig, tilføjede landstræneren.

Line Kjærsfeldt har leveret flot spil hele ugen, og rejser hjem fra Saarbrücken med et flot resultat i bagagen. 

– Line er blevet rigtig god til at følge sin gameplan. Hun har fået en del rutine i at forstår, hvad hendes modstander kommer med, og hvordan hun skal gøre ondt på dem, sagde Jonassen.

For at få det fulde overblik over resultaterne fra søndagens finaler, klik her.Tags: , , , ,
Kategori: , , ,