Efter flere europæiske turneringer som Arctic Open, VICTOR DENMARK OPEN, French Open og Hylo Open, er det nu igen blevet tid til at en ny runde af den hjemlige Badmintonliga. I Badmintonligaens sidste runde fandt en sjælden aflysning sted, grundet skybrud, af holdkampen mellem Aarhus AB og Solrød Strand. Holdkampen er rykket til den 19. december. De øvrige hold rykker nu ind i deres sjette holdkamp i denne sæson, hvor top- og bundopgør er værd at bemærke.

 

I toppen tørner Badmintonligaens første- og tredjeplads sammen. Og det er ikke meget, der skiller henholdsvis Skovshoved, der stadig står som ubesejret i sæsonen, og Vendsyssel ad. Det er blot tre point. Skovshoved har fordel af hjemmebane tirsdag aften, hvor det bliver spændende at se, om topopgør også er lig med et jævnbyrdigt opgør.

Se stillingen i Badmintonligaen her

Efter en tur i toppen, tager vi nu et kig på bunden. Her ligger Gentofte på tabellens niende plads, som tager imod tabellens tiende plads, Aarhus AB. Gentofte har sæsonen igennem præsteret på svingende niveau, hvor de eksempelvis blot taber 4-5 til Skovshoved, men på den anden side tabte 8-1 til Højbjerg/Via Biler i sidste runde. Derfor kan hjemmebanen vise sig vigtig tirsdag aften.

Aarhus AB har blot spillet fire kampe. Men det har været fire kampe, hvor det har været svært for det aarhusianske mandskab at sikre sejre. Men måske de skal hentes tirsdag aften, når de møder tabellens nummer ni.

Lige over Gentofte ligger Værløse som nummer otte. De skal tirsdag aften forsøge at hente point, når de gæster NES Arena og Højbjerg/Via Biler. Værløse hentede senest en sejr på 5-4 over Hvidovre, så det er et resultat, de potentielt kan bygge videre på i morgen.

Livestream: Livestream de tilgængelige kampe fra Badmintonligaen her

Men det kan gå hen og blive en svær opgave, når de skal møde et stærk hold, der i øjeblikket ligger på en andenplads.

Lige under de tre øverste ligger Team Skælskør-Slagelse og Hvidovre og kæmper om placeringerne. Derfor kan opgøret mellem netop disse hold også være afgørende for at hægte sig med i toppen.

TSS har senest været ude i to tætte holdkampe på 4-5 og 5-4, hvor Hvidovre senest har vundet 9-0 og tabt 4-5.

Følg tirsdagens kampe via livescore her

Som nævnt spillede Solrød Strand ikke i fjerde runde, som kan skyldes de i øjeblikket ligger på tabellens syvende plads. Derfor ligger deres seneste holdkamp også tilbage i september, hvor de tabte 4-5 til Skovshoved.

Det bliver derfor spændende at se, hvilken forfatning de står i, når de gæster OBK-hallen i Odense. Siden det er to mandskaber, der ligger tæt på hinanden i tabellen, kunne man forestille sig et tæt opgør, hvor det er svært at spå om en vinder.

Læs også: Astrup og Skaarup opnår karrierens højeste ranglisteplacering

Tirsdagens holdkampe i Badmintonligaen:

Kl. 18.30: Skovshoved – Vendsyssel

Kl. 18.30: Hvidovre – Team Skælskør-Slagelse

Kl. 18.30: Højbjerg/Via Biler – Værløse

Kl. 18.30: RSL Odense OBK – Solrød Strand

Kl. 18.30: Gentofte – Aarhus AB