Badmintonligaens sjette runde bar præg af Skovshoveds stime og Aarhus ABs første sejr. Skovshoved vandt hjemme 6-3 over de forsvarende mestre fra Vendsyssel. Aarhus AB får derimod sæsonens første sejr på 6-3 mod Gentofte. Bliv klogere på aftenens ligarunde herunder.

 

De forsvarende mestre fra Vendsyssel var her til aften på besøg hos Skovshoved, der endnu ikke havde tabt en kamp i sæsonen. Det gjorde de heller ikke i aften efter solide præstationer fire ud af fem kategorier. Skovshoved viste nok en gang styrke og vandt med 6-3.

Særligt var der lagt op til et spændende møde mellem nogle af landets bedste herresinglespillere. Rasmus Gemke og Magnus Johannesen stod nemlig på hver sin side af nettet, da 1. herresingle skulle serves igang. Kampen gik også helt ud i tre sæt, hvor det endte med at være den mere rutinerede Rasmus Gemke, der trak det længste strå. Han vandt med cifrene 19-21, 21-10, 21-15.

Se stillingen i Badmintonligaen her

Modsat Skovshoved var Aarhus AB et andet sted inden ligaens sjette runde. De havde nemlig ikke vundet en kamp i sæsonen. Men det blev der lavet om på i aften, da de tog turen til Gentofte. De vandt overbevisende 6-3. Fra Aarhus-mandskabet kan man fremhæve spillere såsom Phillip Illum Klindt og bulgarske Stefani Svetoslavova Stoeva, der vandt begge deres kampe.

Gentofte, der ligeledes har haft en svær sæson, må søge genoprejsning allerede på torsdag, når næste runde venter.

Læs også: Line Kjærsfeldt tager en flot andenplads ved Hylo Open 2023: Line er kommet til et godt sted 

Eftersom Skovshoved vandt deres topopgør tvang det Højbjerg/Via Biler til at præstere, hvis de skulle følge trop i toppen. Om presset var der eller ej udviste de skræmmende styrke mod Værløse og vandt med hele 9-0. Storsejren gør også, at de nu rykker op på førstepladsen i Badmintonligaen.

Værløse havde det svært fra start til slut og må rejse tilbage uden point i bagagen.

Spænding var der dog mellem oprykkerne fra Hvidovre, da de tog imod Team Skælskør-Slagelse. Hans-Kristian Solberg Vittinghus kunne, sammen med herre- og mixeddoublespillerne, sikre den samlede sejr for Hvidovre på 5-4. Hvidovre snupper dermed vigtige point i kampen om at komme med i top fire i Badmintonligaen. De er nu tre point efter TSS, der stadig ligger på fjerdepladsen.

Omvendt må Team Skælskør-Slagelse søge revanche på torsdag, når de igen er tilbage på hjemmebane.

I OBK-hallen var der også spænding til de sidste, da RSL ODENSEK OBK tog imod Solrød Strand. Holdkampen bølgede længe frem og tilbage, hvorfor det også fik en nervepirrende afslutning, hvor det hele skulle afgøres i 2. damesingle.

Opgøret stod imellem hjemmebanehåbet Simona Pilgaard og Josefine R. Jensen. Fynboerne har gennem sæsonen skabt de bedste resultater på hjemmebane og i aften var ingen undtagelse, da Simona Pilgaard vandt 18-21, 21-18, 21-18 og sikrede den samlede sejr på 5-4 til Odense-klubben.

Klik her og få overblik over alle kampe i Badmintonligaen

Få overblik over resultaterne fra sjette runde af Badmintonligaen:

Skovshoved – Vendsyssel: 6-3

Hvidovre – Team Skælskør-Slagelse: 5-4

Højbjerg/Via Biler – Værløse: 9-0

RSL Odense OBK – Solrød Strand: 5-4

Gentofte – Aarhus AB: 3-6

 

Næste runde af Badmintonligaen spilles allerede på torsdag den 9. november.