Der er ikke råd til at dvæle ved tirsdagens opgør, for allerede torsdag venter nye udfordringer i Badmintonligaen. Torsdagen byder både på bundgyser og topopgør. Læs med her for gennemgang af opgørene i syvende runde af Badmintonligaen. 

 

For livestream af udvalgte kampe, klik her

I blandt morgendagens tidlige kampe finder vi et opgør mellem ligaens nummer to og nummer ti. Aarhus AB befinder sig i bunden af tabellen, men tog en befriende 6-3 sejr over Gentofte tirsdag aften. Det momentum skal de forsøge at bygge videre på, men det bliver en svær størrelse, når stjernespækkede og ubesejrede Skovshoved kommer på besøg. Skovshoved slog senest Vendsyssel hjemme på Krøyersvej med 6-3. 

Torsdagens anden 18.30-kamp kan vise sig at blive en intens og vigtig affære mellem to hold med finaleambitioner. Hjemme i Skælskør Badminton Center tager Team Skælskør-Slagelse imod RSL Odense OBK. OBK tog en snæver sejr mod Solrød Strand på 5-4, alt i mens Team Skælskør-Slagelse overraskende tabte til oprykkerne fra Hvidovre lige så med cifrene 4-5. 

Se stillingen i Badmintonligaen her

De førnævnte oprykkere fra Hvidovre ligger i skrivende stund på en femteplads – bare tre point udenfor en plads i semifinalerne. Efter den førnævnte 5-4 sejr over en anden semifinalebejler Team Skælskør-Slagelse venter endnu en udfordring i sidste års mestre fra Vendsyssel. Hvidovre skal tage den lange tur fra den storkøbenhavnske forstad til det nordjyske, og her skal ligaens tredjeplads forsvare det fort, hjemmebanen i Skagen har været i indeværende sæson. Vendsyssel har spillet tre kampe på hjemmebane i sæsonen 2023/24 og vundet alle tre komfortabelt. 

Ligaens tophold fra Højbjerg/Via Biler var altdominerende i en overbevisende 9-0 sejr over Værløse tirsdag aften. Det er et formstærkt hold fra Højbjerg der tager turen til Solrød Strand, hvor hjemmeholdet skal spille op til deres allerbedste, hvis de skal have en chance for at sætte en stopper for Aarhus-holdets flotte sejrsstime. Sidste års opgør de to hold imellem var ikke nogen videre succes for hjemmeholdet fra Solrød Strand, som måtte se sig slået med hele 2-7. 

Video: Vil du se årets duel i Badmintonligaen? Så klik her

I den helt anden ende af tabellen venter der en sand bundgyser mellem ligaens nummer otte og ni, når de to københavnske forstadsklubber Gentofte og Værløse tørner sammen nord for København. Hjemmeholdet fra Værløse indtager i skrivende stund ligaens niende plads men kan med en sejr potentielt rykke over gæsterne fra Gentofte. Begge hold måtte se sig slået tirsdag aften. Værløse fik ørerne i maskinen mod topholdet fra Højbjerg, mens Gentofte tabte snævert og overraskende til bundholdet Aarhus AB. Det bliver en tæt affære, der venter de fremmødte i Værløsehallerne torsdag aften. 

Følg torsdagens kampe via Livescore her

Torsdagens holdkampe i Badmintonligaen:

Kl. 18.30: Aarhus AB – Skovshoved

Kl. 18.30: Team Skælskør-Slagelse – RSL Odense OBK

Kl. 19.00: Vendsyssel – Hvidovre

Kl. 19.00: Solrød Strand – Højbjerg/Via Biler

Kl. 19.00: Værløse – Gentofte

Læs også: Skovshoved forbliver ubesejret, mens Aarhus AB tager første sejr