Ved World Tour Host Awards er VICTOR DENMARK OPEN blevet kåret til Best VIP Experience and Hospitality.

 

I denne uge har BWF afholdt World Tour Host Meeting i Kuala Lumpur, Malaysia. Her blev der blandt andet afholdt World Tour Hosts Awards, hvor BWF kårede årets bedste værter på World Touren i fem kategorier.

VICTOR DENMARK OPEN blev kåret som Best VIP Experience and Hospitality.

– Vi er rigtig glade og stolte over, at BWF anerkender vores VIP-setup med den her pris. Vi går meget op i at give vores tilskuere til VICTOR DENMARK OPEN en unik badmintonoplevelse, og at BWF vurderer, at vi giver den bedste VIP-oplevelse på hele World Touren varmer selvfølgelig. Men vi er stadig ambitiøse, og vi vil også fremadrettet gøre os umage med at løfte den samlede oplevelse for både publikum, spillere og officials til VICTOR DENMARK OPEN, siger Brian Bach Moesgaard, eventchef i Badminton Danmark.

Læs også: VICTOR DENMARK OPEN 2023 skubbede til grænsen for rammerne om en international badmintonturnering

VICTOR DENMARK OPEN var også nomineret i kategorierne Best media operations og Best arena bowl and field of play presentation. Her vandt henholdsvis Indonesia Open og Japan Open.

Badminton Danmark og VICTOR DENMARK OPEN har været repræsenteret ved World Tour Host Meeting med direktør Kristian Pinderup Langbak og eventchef Brian Bach Moesgaard.

Billetsalget til VICTOR DENMARK OPEN 2024 begynder tirsdag den 12. marts.