Cathrine Rosengren til Para-VM
Badmintonphoto

Cathrine Rosengren stormer videre til kvartfinalerne ved para-VM

February 22, 2024 17:11 Skrevet af

For anden dag i træk skulle Cathrine Rosengren kun bruge lige præcis 21 minutter til at slå sin modstander ud af banen. Rosengren er dermed videre til kvartfinalerne ved para-VM. 

 

Det behøves ikke at tage lang tid at kæmpe sig igennem et VM for den tredobbelte bronze VM-vinder Rosengren. Efter 21 minutter stod det 21-12, 21-13, da Rosengren i dag mødte brasilianske Mikaela da Costa Almeida.

– Det kommer faktisk lidt som en overraskelse, at kampene gik så hurtigt, det vidste jeg ikke, men jeg har været niveauer bedre i dag. Jeg har ikke ramt mit topniveau endnu, men det er svært i kampe som det her, hvor de er så mange niveauer lavere.

Læs også: Cathrine Rosengren sejrer overbevisende i første kamp ved VM i parabadminton

Imorgen venter kvartfinalerne, og hvor niveauet i de to første kampe har været lavt, så kommer tempoet til at stige, men det har Rosengren forberedt sig på.

– Jeg regner stærkt med at kvartfinalen bliver i morgen aften, og jeg er ret sikker på, at jeg skal møde hende fra Japan (Kaede Kameyama), og det er en spiller jeg har mødt et par gange. Jeg har kørt et ekstra træningspas i dag for lige at få lidt ekstra tempo på, fordi jeg ved, at de næste kampe bliver med meget mere tempo og med meget dygtigere spillere. Så der er blevet trænet lidt ekstra efter kampene for at forberede mig på at præstere i længere tid, fortæller damesinglen.

Klik her for at få et overblik over Cathrine Rosengrens kampe ved Para-VM

Rosengren er dobbelt europamester og er ikke til at skyde for tiden, derfor er hun også seedet 2ér til dette års mesterskab, der bliver afholdt i Pattaya i Thailand. Rosengren er afsted med Michael Rasmussen som træner og en fysisk træner fra Team Danmark. Der er derfor også lagt op til at nå målsætningen.

– Det mega fedt at være afsted. Mesterskaber er altid ekstra specielle, og man kan mærke, at det betyder noget for alle der er her.

– Jeg prøver at tage en kamp af gangen, men jeg ville også være ked af det, hvis jeg ikke kom hjem med en medalje. Nu har jeg tre bronzemedaljer, og jeg er da tilfreds med en semifinale, men vil selvfølgelig gerne gøre mit bedste og gå hele vejen. Jeg prøver at se det lidt i den lange proces, da det her mesterskab også er den sidste mulighed for at samle point ind til paralympiske lege, siger Rosengren.

Hvis du vil følge Cathrine Rosengren og de andre dygtige parabadminton-spillere, så kan du følge alle kampene live på BWF’s YouTube kanal.

 Tags: ,
Kategori: , ,