Fredag aften blev sæsonens sidste og afgørende runde i Badmintonligaen afviklet. Højbjerg snupper førstepladsen foran Skovshoved, mens Værløse vandt bundopgøret mod Aarhus AB, der slutter nederst.

 

Sidste runde af grundspillet i Badmintonligaens 23/24-sæson er færdigspillet, regnskabet er gjort op og de fire semifinalister er fundet.

Se stillingen i Badmintonligaen

Blandt semifinalisterne finder vi Højbjerg/Via Biler og Skovshoved, der i dag mødtes i et direkte opgør om førstepladsen. Det opgør trakt Højbjerg sig sejrrigt ud af og det betyder altså, at de slutter øverst i grundspillet. De gav samtidig Skovshoved deres første nederlag i sæsonen.

I Odense var klubben fra Fyn i spil til at være blandt semifinalisterne, da de her til aften stod overfor Hvidovre. Men RSL Odense OBK tabte 4-5, som gør, at de ender på femtepladsen. Oprykkerne fra Hvidovre kan glæde sig over, at de slutter sæsonen af med en sejr.

Klik og få overblik over alle kampe i Badmintonligaen

Et andet hold, der også slutter af med en sejr er semifinalisterne fra Vendsyssel. Deres modstander var Gentofte, som fik en vigtig sejr i forrige runde, men også formåede at gøre aftenens holdkamp spændende. Men uden sejren i holdkampen gør, at Gentofte ender på niendepladsen.

Team Skælskør-Slagelse var inden dagens opgør mod Solrød Strand i fare for at miste deres plads blandt top fire og dermed deres semifinaleplads. Men med en overbevisende sejr sikrede de sig fjerdepladsen i Badmintonligaen.

Værløse vandt bundopgøret 7-2 mod Aarhus AB. Det betyder, at Værløse sikrer vigtige point og samtidig slutter sæsonen af med en sejr og en ottendeplads, hvor Aarhus AB mister deres plads i Badmintonligaen.

Læs også: Badmintonligaen skal afgøres i Frederiksberg Hallerne

Få overblik over resultaterne her:

RSL Odense OBK – Hvidovre: 4-5

Gentofte – Vendsyssel: 4-5

Solrød Strand – Team Skælskør-Slagelse: 3-6

Højbjerg/Via Biler – Skovshoved: 6-3

Værløse – Aarhus AB: 7-2

Sådan endte grundspillet

  1. Højbjerg/Via Biler – 83 point
  2. Skovshoved – 77 point
  3. Vendsyssel – 70 point
  4. Team Skælskør-Slagelse – 61 point
  5. RSL Odense OBK – 53 point
  6. Hvidovre – 48 point
  7. Solrød Strand – 43 point
  8. Værløse – 42 point
  9. Gentofte – 39 point
  10. Aarhus AB – 22 point

 

I stedet for at afvikle semifinaler og finaler hen over to dage i streg vil klubberne, som ender på henholdsvis første- og andenpladsen i grundspillet, spille på hjemmebane i semifinalerne. Vinderne af semifinalerne spiller herefter Badmintonligafinalen i Frederiksberg Hallerne.

Semifinalerne afvikles den 2. april.