Højbjerg/Via Biler og Skovshoved skal mødes i VICTOR Ligafinalen den 7. maj i Frederiksberg Hallerne. Det står klart efter semifinalesejre på henholdvis 5-1 og 5-2.

 

To intense semifinaler stod for døren tirsdag aften, da Højbjerg/Via Biler stod overfor Team Skælskør-Slagelse og Skovshoved tog imod Vendsyssel.

I vante rammer tog grundspillets nr. 1, Højbjerg/Via Biler, imod Team Skælskør-Slagelse. TSS tabte det indbyrdes opgør 3-6 og skulle derfor forsøge at overraske mod et formstærkt Højbjerg mandskab.

Se resultaterne

Opgaven blev heller ikke nemmere for TSS, da de stod uden 2. damesingle, som betød, at de allerede var bagud 0-1. Højbjerg/Via Biler kom da også godt fra start med sejre til Jesper Toft/Amalie Magelund i 1. mixeddouble og Line Kjærsfeldt i damesingle.

Team Skælskør-Slagelses sejr i 2. mixeddouble med Alyssa Tirtosentono/Ties Van Der Lecq over Mads Vestergaard/Selena Piek, endte ikke med at have den store betydning, da Ygor Coelho og Jakob Houe kort efter cementerede sejren for Højbjerg/Via Biler. Holdkampen stopper, når et hold når fem sejre. Højbjerg, der har leveret hele sæsonen igennem, lever op til favoritværdiheden og er klar til VICTOR Ligafinalen.

Læs mere om VICTOR Ligafinalen her

I den anden semifinale tog “skovserne” imod sidste års vindere fra Vendsyssel. Deres indbyrdes opgør endte 6-3 i Skovshoveds favør. Skovshoved endte på andenpladsen blot 7 point mere end Vendsyssel på tredjepladsen. Der var derfor basis for en tæt, spændende holdkamp.

Mads Christophersen og Joel Eipe/Mette Poulsen sørgerede for en god start til hjemmeholdet, da de vandt deres respektive kampe i to sæt. 2-0. Der var dermed allerede en lille presbold til de forsvarende mestre, men de svarede godt igen med en sejr til Robin Tabeling/Cheryl Seinen i 1. mixeddouble over Mikkel Mikkelsen/Sara Lundgaard. 2-1.

Derefter gjorde hjemmeholdets Line Christophersen og Kristin Kuuba det onde ved Vendsyssels Kirsty Gilmour og Frederikke Østergaard. To sejre til de to damesingler fra Skovshoved sikrede en komfortabel føring på 4-1.

Cheryl Seinen viste storform for Vendsyssel ved at tage sin anden sejr og samtidig holde spænding i opgøret. Denne gang i damedouble med Debora Jille over Sara Lundgaard/Mette Poulsen. 4-2.

Lige lidt hjalp det dog, da Joel Eipe/Daniel Lundgaard hev den sidste nødvendige sejr i hus for Skovshoved, da de besejrede Julien Maio/Lasse Mølhede. 5-2.

Det betyder altså, at grundspillets første- og andenplads skal dyste om titlen i Frederiksberg Hallerne den 7. maj.

Læs også: Badmintonligaen skal afgøres i Frederiksberg Hallerne

Få overblik resultaterne her

Højbjerg/Via Biler – Team Skælskør-Slagelse: 5-1

Skovshoved – Vendsyssel: 5-2

 

VICTOR Ligafinalen afvikes tirsdag den 7. maj kl. 17.00 i Frederiksberg Hallerne. Finalen sendes på TV 2 Sport.