Badmintonphoto

Efter et nederlag i to sæt må danske Cathrine Rosengren tage til takke med en semifinaleplads ved 4 Nations Para Badminton i Glasgow, Skotland. – Jeg er rigtig skuffet, fortæller Rosengren umiddelbart efter kampen.

– Jeg er rigtig skuffet. Jeg føler ikke, jeg rigtig kommer i gang i kampen. Jeg synes, jeg mangler bevægelse, som gør, at jeg kommer for sent på det hele, nævner Cathrine Rosengren.

Vil du se verdensstjernerne i aktion? Klik her for at tilgå billetsalget til VICTOR DENMARK OPEN 2024

Rosengren endte på andenpladsen i det indledende gruppespil, som betød, at hun mødte vinderen af Gruppe B i semifinalen. Og her ventede der indisk modstand i form af Thulasimathi Murugesan, der var seedet som nr. 2 i turneringen. Danskeren selv var seedet nr. 1.

Det viste sig dog hurtigt som en vanskelig opgave, hvor den indiske spiller ikke lavede mange fejl i løbet af kampen og Rosengren måtte derfor se sig besejret i to sæt med cifrene 17-21, 8-21.

Læs også: Cathrine Rosengren udtaget til Paralympiske Lege for anden gang i træk: – Det er bare utrolig dejligt

Særligt bevægelsen påpeger Rosengren som en afgørende faktor for kampens udfald, som især gik ud over andet sæt.

– Jeg kommer sent på mange af boldende og det gør, at jeg laver mange fejl. Især i andet sæt er der mange point til hende. Bevægelsen er klart det største issue i den kamp.

Læs også: Cathrine Rosengren vinder bronze ved Para-VM 2024

Selvom semifinalepladsen blev endestationen for Rosengren ved 4 Nations Para Badminton i denne omgang, er det ikke noget, der slår hende ud i det videre forløb frem mod de Paralympiske Lege. Tværtimod.

– Jeg må op på hesten igen og se, hvad jeg kan gøre for at tænde for motoren fra start. Når jeg endelig kommer i gang, ved jeg, at jeg har våben, der gør ondt på dem. Så jeg skal ikke hænge mig så meget i det her nederlag, men bruge det som motivation videre, afslutter Rosengren.