Bliv sponsor for Badmintonligaen

Stort set alle, der spiller badminton, hvad enten man er ung eller gammel, motionist eller elitespiller, har deltaget i den danske seniorholdturnering på et eller andet tidspunkt.

 

Den danske seniorholdturnering er på mange måder rygraden i dansk badminton. I holdturneringens bedste række, Badmintonligaen, kulminerer sæsonen hvert år med finalen i Badmintonligaen, som har fast sendeflade på TV 2 SPORT.

Som sponsor for Badmintonligaen er du garanteret landsdækkende eksponering i løbet af hver sæson, som udspiller sig på tværs af Danmark. Ulig mange andre sportsgrene spiller hovedparten af de største danske badmintonstjerner for danske klubber, hvilket sikrer et niveau, der nærmer sig verdensklasse.

Badminton Danmark tilbyder mange forskellige metoder til et frugtbart engagement, hvor begge parter gensidigt får opfyldt en række målsætninger. Vores metoder og tilbud tilpasses individuelt den enkelte sponsors behov og ønsker.

Vores mange forskellige platforme kan benyttes som et aktivt led i f.eks. en virksomheds markedsføring, både nationalt som internationalt, og over for forskellige segmenter eller målgrupper.

Hvorfor badminton?

  • Badminton er en familiesport.
  • Badminton rækker ud til en lige andel af kvinder og mænd.
  • Badminton er en global sportsgren med kæmpe fokus i Asien, specielt Indien, Kina m. fl.
  • Ved seneste OL blev badminton kåret som verdens største sportsgren.

Kontakt
Jesper Larsen
Sales Manager
Tlf.: 60131322
Mail: jela@badminton.dk