Bliv landsholdssponsor for Ungdomlandsholdene

Sponsering handler om engagement i vores passion. Vores passion er badminton.

 

Badminton Danmark tilbyder mange forskellige metoder til et frugtbart engagement, hvor begge parter gensidigt får opfyldt en række målsætninger. Vores metoder og tilbud tilpasses individuelt den enkelte sponsors behov og ønsker.

Vores mange forskellige platforme kan benyttes som et aktivt led i f.eks. en virksomheds markedsføring, både nationalt som internationalt, og over for forskellige segmenter eller målgrupper.

Ved at støtte optimale vilkår for badmintonsporten og de danske U15- U17- og U19-landshold tilbyder vi en række eksponeringsmuligheder til gavn for kommunikation med jeres ”target audience”.

 

Ungdomslandsholdene

Danmark er ikke alene blandt verdens stærkeste nationer på seniorplan. Også i ungdomsrækkerne er det de danske spillere, som dominerer i Europa og jævnligt spæder til med medaljetagende spillere på den store verdensscene for ungdom.

De danske ungdomslandshold har adskillige europamesterskaber på kappen, og senest vandt den danske damesingle Line Christophersen sølv ved ungdomsverdensmesterskaberne i Canada. Finalen blev sendt live på TV 2 SPORT og skabte overskrifter i hele den danske sportspresse.

Du kan se mange flere resultater fra de danske ungdomslandshold og ungdomsspillere i pokalskabet her

 

Det hele menneske

Badminton rækker ud til både mænd, kvinder, piger og drenge, og sporten har et kæmpe globalt fokus i blandt andet Kina, Indien, England m.fl.

Støtter du et eller flere af de danske ungdomslandshold, så bidrager du til udviklingen af ikke blot Danmarks fortsatte tilstedeværelse i badmintonverdenstoppen på ungdoms- såvel som seniorniveau, men i lige høj grad til udviklingen og uddannelsen af en række danske unge mennesker.

Elitebadminton er formgivende og for den enkelte atlet med til at udvikle og styrke en palette af menneskelige kompetencer og egenskaber, som kommer til gavn hele livet. Den særlige Badminton Danmark High Performance-model støtter op om den enkelte elitesportsatlet som et helt menneske – både før, under og efter atletens karriere.

Hvorfor badminton?

  • Badminton er en familiesport.
  • Badminton rækker ud til en lige andel af kvinder og mænd.
  • Badminton er en global sportsgren med kæmpe fokus i Asien, specielt Indien, Kina m. fl.
  • Ved seneste OL blev badminton kåret som verdens største sportsgren.

Kontakt os gerne for en uforpligtende samtale om mulighederne for at få et individuelt tilpasset sponsorat til jeres ønsker og behov.

Kontakt
Jesper Larsen
Sales manager
E-mail: jela@badminton.dk
Tlf.: +45 61 93 16 32