Kenneth Jonassen, Anders Antonsen, All England 2020
Badmintonphoto

Kenneth Jonassen: – Spillerne ser klar ud

August 15, 2019 15:26 Skrevet af

Torsdag havde de danske VM-spillere deres sidste træning i Brøndby, inden turen går til Basel og VM 2019. Efter et intenst forberedelsesforløb begynder spillerne ifølge cheflandstræner Kenneth Jonassen at se klar ud. – Det har været en lidt kortere optakt, end vi er vant til, men jeg synes, at vi er kommet et godt stykke ad vejen.  

 

Efter intense forberedelser i Brøndbyhallen de seneste godt to uger, kunne de danske spillere torsdag klappe til fjerbolden for sidste gang på dansk grund før VM 2019.

Fredag går turen nemlig til Basel for hovedparten af spillerne, som ifølge cheflandstræner Kenneth Jonassen er ved at være toptunede oven på en ellers amputeret forberedelsesperiode i forhold til tidligere, hvor øvrige turneringer ikke har ligget lige så tæt op ad verdensmesterskaberne som i år.

– Jeg synes, at spillerne begynder at se klar ud, og vi har haft et rigtig fornuftigt forløb med god fokus hele vejen. I øjeblikket er de ved at komme sig, kan man sige, oven på et intensivt træningsforløb over en lidt kortere periode, end vi er vant til, siger cheflandstræneren med henvisning til Indonesia Open og Japan Open, som blev spillet for knap tre uger siden.

Læs også: Badminton Danmark laver ny VM-målsætning

Derefter fik spillerne lidt pause fulgt af 10 intensive dage og sidenhen nedtrapning i løbet af de seneste par dage, forklarer Kenneth Jonassen, som på trods af det korte forløb ser gode takter og frem til at komme af sted.

– Jeg synes, at vi er kommet et godt stykke ad vejen, og nu glæder vi os bare rigtig meget. Vi har et fedt team med, som både består af nogle med masser af erfaring og nogle, som endnu er lidt grønne, siger Jonassen, som ser flere muligheder for sig.

– Jeg synes, at vi har nogle gode muligheder. Navne eller kategorier kommer jeg ikke til at nævne, men jeg synes, der er nogle muligheder i enkelte lodtrækninger, og jeg glæder mig til at se, hvordan vi klarer de udfordringer på banen, der nu engang må komme i løbet af turneringen dernede, lyder det.

Læs også: VM-lodtrækningen klarlagt: Spændende udfordringer i vente

Se hele interviewet med cheflandstræneren her:Kategori: , , , ,