Badmintonphoto

Unge seniorkometer viser fanerne i Belgien

September 16, 2019 16:20 Skrevet af

Ved Belgian International i weekenden landede Line Christophersen sin anden internationale seniortitel i turneringen, hvor der i tre af finalerne stod danske konstellationer. Det tegner lovende, mener sportschef Jens Meibom.  

Det fremadstormedende damesingletalent Line Christophersen har i løbet af ungdomsrækkerne gjort sig særdeles bemærket som både ungdomseuropamester og UVM-sølvvinder. Nu fortsætter den unge stjerne velspillende videre ind i seniorrækkerne.

I weekenden tog den 19-årige fjerkomet således en skalp på den internationale seniorscene, da hun triumferede over den topseedede tyrker og verdens nummer 36, Neslihan Yigit.

Det skete med cifrene 21-23, 21-12, 21-11 og er dermed den anden internationale titel, som Christophersen har hjemtaget i år, efter hun i april vandt Dutch International.

– Det er rigtig dejligt at se Line fortsætte sin positive udvikling, og at arbejdet bærer frugt for hende. Det tegner rigtig godt, at hun kan levere, som hun gør i weekenden med blandt andet en finalesejr over en modstander, der rangerer tæt på 100 pladser over hende på verdensranglisten, siger Badminton Danmarks sportschef, Jens Meibom.

Se alle resultater fra finaledagen i Belgien her

Foruden Line Christophersen stod 24-årige Victor Svendsen i finalen i herresingle, som han desværre tabte 14-21, 15-21. Derudover havde Amalie Magelund/Mikkel Mikkelsen spillet sig frem til finalen i deres første internationale turnering sammen, efter de for to uger siden sejrede i første udgave af Grand Prix Circuit i Aarhus.

Også for den nye mixeddoublekonstellation udmundede finalen desværre i nederlag til de topseedede englændere, Ben Lane/Jessica Pugh.

Læs også: Grand Prix Circuit: Unge stjerner stjæler showet i Aarhus

På trods af udfaldet af de to finaler er sportschef Jens Meibom positivt stemt over resultaterne.

– Victor knokler hårdt på og lever op til sin seedning i herresingle, og Amalie og Mikkel viser gode takter allerede i deres første internationale turnering sammen. Det er rigtig positivt, lyder det fra sportschefen.

Læs også: Fænomenalt U17 EM: Danmark sætter sig på titlerne i tre kategorierKategori: , , , ,