Vind en tur til WORLD TOUR FINALERNE i Kina

September 23, 2019 11:09 Skrevet af

ROAD TO GUANZHOU – En rejse til Kina i uge 50 i december 2020 – Hvordan lyder det? Det er nemlig lige præcis det, du kan vinde i Badminton Danmarks Thomas & Uber Cup-konkurrence.

 

Hvordan deltager du?

  • Hvis du er U11-U19-spiller og på Ranglisten, så deltager du faktisk allerede
  • Men du kan løbende forbedre dine chancer for at vinde turen, det styrer du helt selv. Dette kan du bl.a. gøre ved at tilmelde dig VICTOR DENMARK JUNIOR presented by DANISA, der spilles i uge 42 i Odense
  • For at ende med at være en af de heldige vindere, skal du løbende optjene point til Thomas & Uber Cup-konkurrencelisten. Den finder du i starten af oktober på badminton.dk/tourchina
  • Her finder du også alle vilkår for konkurrencen

Hvad vinder du?

Konkurrencen giver 10 ungdomsspillere muligheden for at tage med på en fantastisk rejse til Kina med landsholdsspillerne og nogle erfarne rejseguides fra Badminton Danmark – turen betalt. Du skal nemlig afsted uden dine forældre.

Læs også: Tilmeldingsfrist om 1 uge: Bliv en del af badmintonfesten i Odense

Her kommer du til at opleve de spændende World Tour Finaler, der altid byder på verdensklassebadminton og de største internationale stjerner er altid samlet her.

På den fede tur vil der, udover masser af badminton, også være en masse kulturelle indslag, så du kommer til at opleve Kina fra sin bedste og mest underholdende side. Såvel kulturelt som kulinarisk.

  • Vi skal træne på kinesisk
  • Vi skal bo på kinesisk
  • Vi skal leve på kinesisk

Klik her for at læse mere om VICTOR DENMARK JUNIOR presented by DANISA og tilmeld dig turneringen

Som en ekstra bonus får du lov til at opleve finalerne på en helt anden måde, da du vil komme med backstage og få unikke oplevelser med de danske spillere, der spiller med i turneringen.

Hvornår og hvordan finder vi vinderne?

Konkurrencen løber fra d. 1. oktober 2019 til d. 1. maj 2020 og vinderne vil blive udvalgt under Thomas and Uber Cup i Aarhus. Ligger du højt på Konkurrencelisten har du større chancer for at vinde.

Hvordan vinder du?Tags: , ,
Kategori: , , ,