Fortsatte knæproblemer afholder den danske parastjerne Cathrine Rosengren fra semifinalen i China Para-Badminton International 2019.

Lørdag morgen, dansk tid, skulle Cathrine Rosengren have kæmpet om en finaleplads ved China Para-Badminton International.

Det har et hævet og smertende knæ imidlertid sat en stopper for, og Cathrine Rosengren har trukket sig fra semifinalekampen.

– Mit knæ har ikke været i top siden VM, og siden jeg spillede finale i Thailand i sidste weekend, har det været ret hævet. Så jeg ser ikke nogen grund til at prøve at spille imod Yang (Qiuxia Yang, forsvarende verdensmester, red.), som jeg skal være helt klar for at slå, fortæller Cathrine Rosengren.

Læs også: Skuffet Rosengren taber finalen i Thailand 

Danskeren har ellers vundet sine indledende opgør på overlegen vis, og kvartfinalen vandt hun tilmed på en walkover.

– Da jeg senest spillede, i onsdags, havde jeg rigtig ondt og svært med at bevæge mig, men jeg vandt trods alt. Modstanderen, jeg skulle have mødt i kvartfinalen dagen efter, trak sig dog fra kvartfinalen, fordi hun kom til skade, da hun spillede mixeddouble, siger Cathrine Rosengren og tilføjer:

– Forhåbentlig kan jeg i stedet bruge kræfterne på at blive klar til Denmark Open om et par uger (VICTOR DENMARK PARA BADMINTON presented by DANISA, red.) og Japan om cirka seks uger (Japan Para Badminton International 2019, red).

Læs også: Cathrine Rosengren vinder VM-bronze