Badmintonphoto

Busch/Schulz lider snævert nederlag i UVM-kvartfinale

October 11, 2019 16:27 Skrevet af

Selv om chancen var til stede, skulle det desværre ikke blive til UVM-metal for den danske damedouble, Christine Busch/Amalie Schulz, der taber kvartfinalen i tre sæt. – Det bliver for nervøst i dag, siger U19-landstræner Jesper Hovgaard, som ikke desto mindre giver de unge spillere cadeau for deres præstation ved mesterskaberne. 

 

Som eneste tilbageværende danskere stod Christine Busch/Amalie Schulz fredag i kvartfinalen ved UVM 2019 i Kazan.

Det kunne de meget vel også have gjort lørdag i semifinalen, men sådan bliver det desværre ikke, eftersom den unge damedouble i eftermiddags led et snævert tresætsnederlag med cifrene 21-18, 13-21, 15-21. Et ærgerligt af slagsen, for chancen for plads i semifinalen var i den grad til stede i dag ifølge U19-landstræner Jesper Hovgaard.

– Jeg synes faktisk, at vi har alle chancer for at vinde i dag, men pigerne bliver for nervøse til at gøre, hvad der skal til. Jeg kunne godt mærke på dem, at de var rigtig pressede. Jeg tror, at de tænkte meget over vigtigheden af kampen derinde, og det gjorde det enormt svært for dem at navigere i, siger Jesper Hovgaard.

Se alle resultaterne fra UVM-kvartfinaledagen her

På trods af at chancen desværre ikke blev udnyttet til dansk fordel fredag, minder landstræneren om, at det ikke var en dårlig præstation, de to danskere leverede i kvartfinalen.

– Det var slet ikke en dårlig præstation. Desværre kunne de bare ikke spille ikke helt frit derinde. Det kan man selvfølgelig heller ikke forvente i en VM-kvartfinale, men der er nogle ting, de skal løse bedre derinde, ligesom de skal stole mere på den plan, vi havde lagt. Det, vi egentlig skal være mest ærgerlige over i dag, er, at vi ikke rammer tættere på højeste niveau. Der er mere i dem, siger Jesper Hovgaard.

Læs også: På trods af nerver: Dansk damedouble spiller sig i UVM-kvartfinale 

Overordnet set har landstræneren da også primært store roser til Busch og Schulz for deres UVM-præstation.

– Det er en rigtig, rigtig flot præstation, de har leveret, og der er ingen tvivl om, at turneringen har givet dem meget. De har lagt meget på og står væsentligt stærkere i forhold til sidste år, siger Jesper Hovgaard, som nu runder af med spillerne, inden turen går hjem til Danmark.

– Nu skal vi have evalueret med spillerne. En ting er jo, hvad jeg synes, at de tager med sig hjem af læring, men jeg er selvfølgelig også optaget af, hvad de selv føler, at de får med hjem, siger Jesper Hovgaard.

Læs også: Bragende opgør fra første time: Bliv klogere på kampprogrammet til DANISA DENMARK OPEN 2019 presented by VICTOR

 Tags: , , , ,
Kategori: , , ,