Artikelbillede - Jan Ø. Jørgensen - Japan Open - Jonatan Christie
Badmintonphoto

Optakt: Stjernespækket førstedag med spændende danske udfordringer

October 15, 2019 07:00 Skrevet af

Der venter stjernespækkede, spændende badmintonopgør på stribe den første dag af DANISA DENMARK OPEN presented by VICTOR, hvor vi både får danske debutanter, revanchejægere og favoritter at se i Odense. Få overblikket over tirsdagens danske udfordringer her.

 

Har du endnu ikke anskaffet dig en billet, så klik her for gå til Ticketmaster.dk

Vi har ventet længe, men i dag går det endelig løs i Odense til DANISA DENMARK OPEN 2019 presented by VICTOR, som mildt sagt åbnes med guld fra godteposen.

Allerede klokken 09.00 kan vi opleve to danske debutanter i kamp. Amalie Schulz og Christine Busch, som mere eller mindre lige er landet i Danmark efter to uger til UVM i Rusland, står nemlig over for deres debut ved Super 750-turneringen i Odense.

I sidste uge nåede Busch/Schulz en kvartfinale ved UVM, som de tabte tæt i tre sæt, og nu venter dem et opgør med de sjetteseedede koreanere, Lee So Hee/Shin Seung Chang, der bliver en gevaldig, men ikke mindst spændende udfordring for de to unge danskere.

Husk, at TV 2 Sport sender live under hele eventen og viser alle danske kampe!

Læs også: Busch/Schulz lider snævet nederlag i UVM-kvartfinale 

Dernæst skal vi vente til kort efter frokost på næste dansker på banen, som bliver Rasmus Gemke, der skal prøve kræfter med Lee Cheuk Yiu fra Hong Kong. De to herresingler mødte hinanden for blot en måned siden ved China Open, hvor det blev den unge dansker, som løb med sejren i tre sæt. Vi krydser fingre for, at Gemke kan levere en gentagelse af deres første møde tirsdag middag.

Ikke længe efter får vi en anden aarhusianer at se på Bane 1. Line Kjærsfeldt skal op imod amerikanske Beiwen Zhang. Senest, de to damesingler duellerede, var ved sidste års DANISA DENMARK OPEN presented by VICTOR, hvor Kjærsfeldt tog sejren i to sæt. Også her er fingrene krydsede for en gentagelse.

Læs også: Forsalg til TOTAL BWF THOMAS & UBER CUP 2020 i Aarhus starter under DANISA DENMARK OPEN presented by VICTOR 

Kjærsfeldts klubkammerat, Hans-Kristian Solberg Vittinghus, er dernæst den næste sprællevende dansker, som skal i spil. Han møder Tommy Sugiarto fra Indonesien, som fører 3-1 i deres interne kampstatistik. Vittinghus lykkedes ikke desto mindre med at besejre indoneseren, senest de to herrer dystede ved VM sidste år.

Jan Ø. Jørgensen overtager Bane 1 i kølvandet af Vittinghus’ kamp. Nordjyden skal kort sagt på jagt efter en revanche imod indonesiske Jonatan Christie, som har gjort livet surt for danskeren alle tre gange, de to herresingler har stået over for hinanden i år, senest ved VM i august. Forhåbentlig kan opbakningen på dansk grund give Jørgensen det ekstra, han skal bruge for at overvinde Christie.

Klik her for at se hele kampprogrammet for tirsdagen 

Dagens to sidste danske opgør bliver med herredoubler på banen. Først skal Kim Astrup/Anders Skaarup forsøge at tage den fjerde sejr på stribe over modstanderne fra Taiwan, Lu Ching Yao/Yang Po Han, som de endnu ikke tabt til, men til gengæld udelukkende har spillet drabelige dyster imod. Hvorvidt der venter endnu en dramatisk doubleduel, får vi se en gang efter spisetid, omkring klokken 20.

Til at lukke ballet fra dansk side har vi den fremadstormende og stadig relativt nye konstellation, Mads Conrad-Petersen/Mathias Boe. Conrad og Boe har haft et forrygende forår og en stærk sommer, hvor de flere gange er lykkedes med at besejre kineserne Cheng Kai Han/Hao Dong Zhou, som de for tredje gang står over for tirsdag. Vi krydser fingre for, at de to erfarne danske doublespillere efterhånden har styr på opskriften på sejr.

Vi glæder til os til at tage imod alle tilskuere og gæster i Odense og sørger naturligvis for at dække eventen og kampene tæt på vores hjemmesider, badminton.dk og denmarkopen.dk samt på alle vores sociale medier:

Facebook
Instagram
Twitter
Youtube
LinkedIn

Husk også, at intet færre end fire sideevents udspiller sig i uge 42 sig foruden hovedturneringen. Klik her for at følge resultaterne fra VICTOR DENMARK PARA-BADMINTON presented by DANISA, og klik her for at læse nærmere om VICTOR DENMARK JUNIOR presented by DANISA og VICTOR DENMARK SENIOR presented by DANISA.Tags: ,
Kategori: , , ,