Badmintonphoto

Ærgerligt: Verdens næstbedste var for gode til danskerne

October 16, 2019 15:13 Skrevet af

Maiken Fruergaard og Sara Thygesen kunne ikke stille noget op imod verdens næstbedste par Yuki Fukushima/Sayaka Hirota. Danskerne fandt aldrig melodien og måtte se sig slået 9-21, 10-21.

 

Maiken Fruergaard/Sara Thygesen var alt andet end tilfredse efter kampen mod verdens næstbedste par. Spillet på banen var præget af flere fejl, og danskerne lod flere gange frustrationerne få frit løb. Maiken Fruergaard slog ud med armene og var ikke tilfreds med det danske pars spil.

– Følelsen er ikke lige god lige nu. Vi har meget, vi skal have lavet om, siger Maiken Fruergaard.

De anden seedede japanere Yuki Fukushima/Sayaka Hirota var heller ikke det nemmeste par, de danske spillere kunne møde i første runde. Flere gange i kampen kunne publikum ellers glæde sig over perioder med spil, hvor danskerne fandt løsninger imod de stærke japanere.

Læs også: Verdensetter sejrede sikkert efter nervøs start

Japanerne var dog for svære for danskerne, og når Maiken Fruergaard/Sara Thygesen ikke var gode nok igennem hele kampen, blev parret straffet. Præcist som de var blevet i de sidste turneringer, de har spillet, hvor de røg tidligt ud.

– Det er nogle gode par, vi møder. Vi skal præstere igennem hele kampen. Når vi ikke lige rammer den lige i røven, så kommer det hurtigt til at se overbevisende ud, siger Sara Thygesen efter nederlaget.

Første sæt startede ellers ud med nogle gode tryk i midten af banen fra Maiken Fruergaard/Sara Thygesen. Desværre med danskerne bagud hele vejen og til sidst i sættet viste de japanske forhåndsfavoritterne klassen og vandt med 21-9.

Optakt: Tunge danske doubleudfordringer og spændende singler venter på dag to

Efter at være kommet rigtig dårligt ud fra sætskiftet, kunne de to danskere bagud se over på cifrene 9-11 ved opholdet. Pausen var ikke til danskernes fordel, og da fejlene pressede sig ind igen i danskernes spil, kollapsede dansker fuldstændig. Meget symptomatisk for kampen smasher Maiken Fruergaard den sidste bold midt i nettet og det danske par taber 9-21, 10-21.

– Vi får slet ikke taget de ryk, som vi ved, vi skal tage. Vi får ikke løbet nok, og det resulterer i, at vi ender i defensiven igen, siger Maiken Fruergaard.

Med Maiken Fruergaard og Sara Thygesens nederlag er Freja Ravn og Amalie Magelund de eneste tilbageværende danskere i damedouble. De to unge danskere møder senere i dag de fjerde seedede kinesere Chen Qing Chen og Jia Yi Fan.Tags: , , , , ,
Kategori: , , ,