Badmintonphoto

Optakt: Tunge danske doubleudfordringer og spændende singler venter på dag to

October 16, 2019 06:00 Skrevet af

Oven på en storslået førstedag af DANISA DENMARK OPEN 2019 presented by VICTOR, som desværre var hård set med danske øjne, men ikke desto mindre bød på både gysere og overraskelser, venter nu endnu en omgang verdensklassebadminton. Anden del af første runde tager fart fra klokken 09.00, og vi kan glædeligvis forvente dansk valuta for alle pengene.

 

Dag to af DANISA DENMARK OPEN presented by VICTOR står for døren, og der er i den grad lagt i kakkelovnen til en brandvarm dag på banerne i Odense, hvor blandt andre tunge profiler som Chen Long, Tai Tzu Ying og Ahsan/Setiawan skal i kamp.

Fra dansk side får vi glædeligvis også intet færre end fem af vores egne verdensstjernekonstellationer i aktion onsdag.

Bliv opdateret på førstedagen af DANISA DENMARK OPEN presented by VICTOR her

Ikke længe efter frokost går de første, Sara Thygesen/Maiken Fruergaard, på banen. Den bedste danske damedouble møder mildt sagt mægtig modstand i form af verdenstoerne fra Japan, Yuki Fukushima/Sayaka Hirota. Rollen som underdog har dog tidligere vist sig fordelagtig for de to danskere, og det, krydser vi fingre for, også bliver tilfældet på hjemmebane onsdag.

Efterfølgende bliver det den unge danske damedouble Amalie Magelund/Freja Ravn, som tilsvarende får deres sag for. De fremadstormende danskere står over for de semifinaleseedede kinesere, Chen Qing Chen/Jia Yi Fan, og de har med andre ord alt at vinde.

Læs om Amalie Schulz/Christine Busch’ debut ved DANISA DENMARK OPEN presented by VICTOR her 

Siden venter en aften i singlernes tegn, hvor der utvivlsomt bliver pustet ild til gløderne i Odense Idrætshal. Anders Antonsen er første i rækken, som spæder til med brænde på bålet i et opgør med forrige års vinder af DANISA DENMARK OPEN presented by VICTOR, Kidambi Srikanth.

Dernæst går Viktor Axelsen på banen på modsatte side af japanske Kenta Nishimoto, som ligger nummer 14 i verden. Den danske herresinglestjerne er utvivlsomt topmotiveret til at give alt i hjembyen Odense, og i skadefri forfatning er der forhåbentlig intet, der kan holde ham tilbage.

Læs også: Stærkt fightende Rasmus Gemke sikrer første danske sejr ved DANISA DENMARK OPEN 2019 presented by VICTOR

Når Axelsen forlader Bane 1, overtages den af Mia Blichfeldt, som i den grad møder mægtig modstand i form af thailandske Ratchanok Intanon, der er seedet sekser ved DANISA DENMARK OPEN 2019 presented by VICTOR. Med en solid dansk opbakning i ryggen viste Blichfeldt sidste år, hvor hun besejrede Carolina Marin, at hun kan overraske i Odense, og det skal hun ganske enkelt være mere end velkommen til også at gøre i dag.

Vi ser frem til endnu en forrygende dag i Odense Idrætshal og glæder os til igen at tage imod alle tilskuere og gæster.

Vi sørger naturligvis for at dække eventen og kampene tæt på vores hjemmesider, badminton.dk og denmarkopen.dk, samt på alle vores sociale medier:

Facebook
Instagram
Twitter
Youtube
LinkedIn

Husk også, at du kan følge med i begivenhederne i Odense live på TV 2 Sport, som viser alle de danske kampe ved DANISA DENMARK OPEN 2019 presented by VICTOR.

Desuden udspiller intet færre end fire sideevents sig foruden hovedturneringen. Klik her for at følge resultaterne fra VICTOR DENMARK PARA-BADMINTON presented by DANISA, og klik her for at læse nærmere om VICTOR DENMARK JUNIOR presented by DANISA og VICTOR DENMARK SENIOR presented by DANISA.Tags: , , , , , ,
Kategori: , , ,