Badmintonphoto

Antonsen: Sjovt at spille, når vi begge spiller godt

October 16, 2019 19:54 Skrevet af

Både indiske Kidambi Srikanth og danske Anders Antonsen havde taget løbeskoene på til dagens kamp, der foruden lange dueller også viste sig i fænomenale slag både foran, bagved og ved siden af kroppen. Århusianeren kunne trække sig sejrrigt ud af kampen 21-14, 21-18.

 

Finter bag ryggen, maskeringer og højt tempo. Kampen mellem indiske Kidambi Srikanth og danske Anders Antonsen manglede bestemt ikke noget. I en fyldt Odense Idrætshal kunne den 22-årige dansker lade sig hylde af de mange fans, der var mødt op for at støtte. I en kamp der havde alt, skulle der også være en glad vinder, og det var lige, hvad Anders Antonsen var efter kampen.

– Det var rigtig fedt i hallen i dag. Det er godt at komme i gang, og jeg havde virkelig tur i den derinde. Det handler om at finde et rigtig godt spændingsniveau, men jeg lykkes godt med at blive inde i min egne tanker og fokusere på taktikken, siger Anders Antonsen.

Læs også: Ærgerligt: Verdens næstbedste var for gode til danskerne

Kampen var tæt i lang tid, men i begge sæt trak Anders Antonsen fra, da det virkelig gjaldt. Antonsen lykkedes med flere overspilninger mod den rutinerede 26-årige inder.

– Mit spil i dag er fint. Srikanth er en tricky modstander, og kampen bærer præg af, at vi begge udfordrer hinanden på forbanen, hvor vi begge er ret gode. Det er en rigtig sjov kamp at spille, siger Anders Antonsen.

Helt fra begyndelsen af kampen viste begge spillere, hvad de har brugt de mange timer i træningshallen til. Højt tempo og sved på panden kunne allerede ses. De to spiller måtte flere gange stå uforstående og se bolden lande et helt andet sted på banen, end hvor de selv stod. Tricks der også fik flere anerkendende blikke fra begge spiller.

– Kampen blev blandt andet vundet af, hvem der kommer bedst ud af det ved nettet, men også lidt færre fejl fra min ketsjer end fra hans, så det, tror jeg, gjorde forskellen, siger Anders Antonsen.

Selvom første sæt var tæt, var der dog ingen tvivl om vinderen. Anders Antonsen viste, hvorfor han ligger nummer fire på verdensranglisten. Den velspillende dansker vandt 21-14.

Overlegne Ahsan/Setiawan knuser Goh/Tan

Andet sæt var næsten en kopi af første sæt, hvilket også fik Kenneth Jonassen til at holde Anders Antonsen til ilden ved flere tilråb om, at han skulle blive inden på banen også mentalt. Trods godt spil af inderen måtte han se en bedre spillende dansker vinde kampen med cifrene 21-14, 21-18.

Næste punkt på Anders Antonsens program bliver kampen mod Kantaphon Wangcharoen, der bliver spillet torsdag. Hvis alt går, som det skal for både Viktor Axelsen og Anders Antonsen skal de møde hinanden i kvartfinalen fredag.

Se interviewet med Antonsen her:

 

 

 

 Tags: , ,
Kategori: , , ,